Unsichtbare Erkennung von Verpackungen

Die Sender-/Empfänger-Lichtschranken von Telco Sensors sind in der Lage, durch eine Kunststoffführung auf einem Förderband hindurchzusehen und dann die vorbeilaufenden Produktpakete zu zählen, auch dank ihrer enormen Leistung.

Unsichtbare Erfassung von Produktverpackungen auf einem Förderband mit Lichtschranken von Telco Sensors

Consistente detectie van transparante producten die op een transportband voorbij komen

De zender / ontvanger fotocellen van Telco Sensors hebben een enorme kracht. Hierdoor zijn deze sensoren in staat om in applicaties door bijvoorbeeld een kunststof geleiding van een transportbaan heen te kijken. Ondanks de reducering van de hoeveelheid ontvangen licht, is de fotocelcombinatie nog steeds in staat om op consistente wijze bijvoorbeeld productverpakkingen te tellen, welke op de transportband voorbij komen.

Discrete inbouw van fotocellen voor een onzichtbare detectie van verpakkingen

Op deze wijze zijn de fotocellen mechanisch en cosmetisch volledig weg te werken in de applicatie. In sommige detectietoepassingen op transportbanen zijn de fotocellen gevoelig voor schade doordat er per ongeluk tegenaan wordt gestoten. Of omdat kabels los worden getrokken. Het onzichtbaar wegwerken van sensoren betekent goed nieuws wanneer de transportbaan regelmatig onder hoge druk en middels chemicaliën wordt gereinigd.

Meer weten over Onzichtbare detectie van verpakkingen

Unsere Mitarbeiter beraten Sie gerne bestmöglich. Füllen Sie das Kontaktformular aus und beschreiben Sie Ihre gewünschte Bewerbung so detailliert wie möglich! Unsere Experten machen sich sofort an die Arbeit.