Genaue Füllstandsmessung für die Wasseraufbereitung

Die Ultraschallsensoren von Microsonic eignen sich hervorragend für die Messung von (Wasser-)Pegelständen im Wasser- und Abwassersektor. Die Sensoren sind für Füllstandsmessungen in der Wasseraufbereitung, in Pumpstationen und Überlaufbecken geeignet.
Füllstandsmessungen

Ultrasoon sensoren inzetten bij monitoren van niveau's in de water- en afvalsector

Die Ultraschallsensoren von microsonic lenen zich uitstekend voor het meten van (water)niveau’s binnen de water- en afvalwatersector. De sensoren zijn geschikt voor niveaumetingen bij de waterbehandeling, in pompstations en overloopbekkens. Door het gebruik van ultrasoon geluid zijn deze Sensoren niet gevoelig voor kleur of transparantie. Met de ultrasoon sensoren van microsonic kunnen afstanden en niveau’s worden gemeten tot 8 meter en via een analoge uitgang (0-10 Vdc of 4-20 mA) worden uitgestuurd. Ook is het mogelijk om met de IO-Link Software, um die Sensoren zu konfigurieren und alle Informationen an einen PC oder Laptop zu übermitteln.

Meet nauwkeurig niveau's met sensoren

Op zoek naar nauwkeurige niveaumeting met geavanceerde sensortechnologieën? Ontdek hoe sensor-gebaseerde niveaumeting een cruciale rol speelt in diverse industrieën. Van vloeistofniveaus in tanks tot nauwkeurige metingen in productieprocessen, onze sensoroplossingen bieden betrouwbaarheid en precisie.

Met onze sensortechnologieën voor niveaumeting kunt u:

  • Realtime monitoring van niveaus uitvoeren
  • Overvulbeveiliging implementeren
  • Procesoptimalisatie realiseren
  • Kwaliteitscontrole verbeteren
  • Kosten besparen door nauwkeurig voorraadbeheer

Applicatie voorbeelden van niveaumeting met ultrasoon sensoren

Niveaumeting transportband
Niveaumeting transportband
Niveaumeting in water silo
Niveaumeting in silo
niveau meten warme vloeistof roerwerk chocolade
Niveaumeting warme vloeistoef zoals chocolade

Sensoren van een ander niveau!

Met onze innovatieve sensorapparatuur kunt u moeiteloos niveaumetingen uitvoeren voor vloeistoffen, poeders of granulaire materialen. Onze sensoren zijn ontworpen om betrouwbare gegevens te leveren, waardoor u een gedetailleerd inzicht krijgt in het niveau en de status van uw voorraden of processen.

Of het nu gaat om ultrasonische sensoren, druksensoren of capacitieve sensoren, wij bieden een scala aan geavanceerde technologieën die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en bieden realtime-informatie, waardoor u efficiënter kunt werken en de productiviteit kunt verhogen.

Menno Reijnders

Unsere Spezialisten helfen Ihnen gerne weiter!

Persoonlijk advies over Nauwkeurige niveaumeting voor waterbehandeling?

Sind Sie nicht sicher, ob dieses Produkt für Ihren Zweck geeignet ist? Haben Sie noch eine Frage? Unsere Spezialisten helfen Ihnen gerne weiter.

Telefonnummer (werktags zwischen 8.30 und 17 Uhr)

Stellen Sie Ihre Frage direkt