Vision Partners

Vision Partners is een zusteronderneming van Sensor Partners met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van industriële machine vision componenten en turn-key klant-specifieke oplossingen voor industriële automatiseringstoepassingen. Door de ervaring van Vision Partners in verschillende takken van industrie, hebben zij kennis opgebouwd om een grote verscheidenheid aan contactloze meet- & beeldopname systemen met de nieuwste inspectietechnologieën te implementeren.
overvision

De onafhankelijke machine vision integrator

Vision Partners is een onafhankelijke machine vision integrator en kiest het systeem dat het beste geschikt is voor uw inspectievraag. Het doel van Vision Partners is samen met de klant productieprocessen te verbeteren en automatiseren waardoor de kwaliteit van het product toeneemt.
Heeft u ondersteuning nodig bij het automatiseren van uw productieproces en het inspecteren van uw producten? Vision Partners nodigt u uit in haar Machine Vision Lab om de (on)mogelijkheden van uw vraagstuk te bespreken.

Nederlands Verpakkingscentrum

Vision Partners is lid van het Nederlands Verpakkingscentrum waar zij graag kennis op machine vision, thermografie, (dynamische) etiket controle en lekdetectie bijdragen om daarmee betere en duurzamere verpakkingsprocessen te ontwikkelen

Distributeur LED2WORK verlichtingsarmaturen

Daarnaast zijn we distributeur voor de verlichtingsarmaturen van LED2WORK. Deze LED-armaturen onderscheiden zich door hoogwaardige Duits kwaliteit en afwerking en zijn ontwikkeld voor gebruik in machinetoepassingen (zoals CNC machines), industriële werkplaatsen en voor gebruik in voedsel, drank en pharma industrie. Naast directe reductie van uw energiekosten door het gebruik van LED bespaart u hiermee op onderhoudskosten door de lange levensduur van ruim 60.000 branduren.

MVTec Certified Partner

Vision Partners heeft een nauwe samenwerking met MVTec om klantgericht vernieuwende en uitdagende machine vision toepassingen in HALCON te ontwikkelen. MVTec, heeft op 1 februari 2019 Vision Partners verwelkomt in de exclusieve “Machine vision circle of excellence”. Vision Partners is als een van de weinige Nederlandse machine vision integrators geselecteerd op basis van de vaardigheden om op een uitstekende manier hoogwaardige en uitdagende machine vision-toepassingen te creëren.

Meer weten over Vision Partners?

Kontaktanfrage

Wie möchten Sie, dass wir Sie kontaktieren?