Über Sensor Partners

Al 30 jaar toonaangevend in contactloos meten

Sensor Partners is al 30 jaar de toonaangevende leverancier van sensoren en warmtebeeldcamera’s. Sensor Partners levert met name contactloze sensoren, waarmee onze klanten beter kunnen meten, detecteren, bewaken en positioneren. Daarnaast levert Sensor Partners vanuit warmtebeeldcamera.nl het totale productenpakket thermografie Onze producten dragen bij aan de efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid van geautomatiseerde (industriële) processen. Sensor Partners werkt uitsluitend samen met A-kwaliteit leveranciers zoals: Z-Laser, Microsonic, Telco Sensors, Haake Technik, Sensor Instruments en FLIR. Samen met onze partners werken wij voor de meest vooraanstaande nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Het klantenbestand van Sensor Partners strekt zich uit over de hele wereld.

Mission, Vision & Grundwerte

Unsere Mission

Die Verbesserung der Leistungen und Prozesse unserer Kunden, indem wir ihnen die richtige Sensorlösung bieten und sie mit einer bedarfsgerechten Beratung unterstützen.

Unsere Vision

Sensor Partners streeft ernaar om de reputatie te verdienen en hoog te houden als een vertrouwde en gerespecteerde autoriteit op het gebied van sensoren, meetapparatuur en aanverwante diensten. Door onze betrokken staf van experts continue te ontwikkelen, inspireren en te koesteren, streven we ernaar om producten en diensten te leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen.

Kernwerte

Als Unternehmen mit 30 Jahren Erfahrung stehen wir für Qualität und Kontinuität, Innovationskraft und die Entwicklung einer engen, persönlichen Beziehung zu Kunden und Mitarbeitern. Engagement und Verbesserungsbereitschaft sind Voraussetzung für den gemeinsamen Erfolg.

Organisationsstruktur

In 1991 gestart als familiebedrijf, inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming. Sinds 2019 is Sensor Partners onderdeel van het Zweedse Indutrade.

Sensorgruppe

Voorheen was Sensor Partners onderdeel van het overkoepelende Sensorgruppe, einschließlich auch Sensor BV und Vision Partners vallen. In 2014 heeft de oprichting van Sensor Groep plaatsgevonden. Waarbij Sensor BV haar focus op thermografie had en Vision Partners op machine vision. Vanaf juli 2022 is de Sensor Groep opgeheven en zijn Sensor BV en Sensor Partners samen verder gegaan onder de noemer Sensor Partners. Vision Partners blijft hierbij het zusterbedrijf van Sensor Partners.

Sensor BV

Als Platinum Partner van FLIR leverde Sensor BV het totale productenpakket thermografie. Dat betekent meer dan alleen een thermografie camera. Naast training en opleiding voorziet biedt SENSOR BV ook de FLIR service van een kleine update tot een complete kalibratie. Met warmtebeeldcamera’s is het mogelijk water lekkages op te sporen, leidingen en vloerverwarming te zien lopen, een koudebrug en tocht te detecteren, een elektrokast of zonnepanelen te inspecteren, mechanische hotspots of gaslekkages te detecteren of het energieverlies van uw woning in kaart te brengen.  Per 1 juli 2022 zet SENSOR BV deze diensten door onder de noemer Sensor Partners

Indutrade

Per 24 juli 2019 is de Sensor Partners onderdeel van de Indutrade Groep. Indutrade ist eine internationale Industriegruppe von Unternehmen, die technische (Nischen-) Produkte verkauft. Die Indutrade-Unternehmen bieten Lösungen zur Verbesserung von Effizienz, Prozessen und Qualität an. Die Indutrade-Gruppe wächst stetig durch Akquisitionen von gut geführten, profitablen Unternehmen. Mittlerweile sind mehr als 200 Unternehmen Teil von Indutrade, von denen sich mehr als 20 in den Benelux-Ländern befinden.