Sicherheitskarusselltüren

Met de veiligheidslijsten van Haake ben je in staat om draaideuren en tourniquets te beveiligen. Ieder contact van een lichaamsdeel of object met de deuren zorgt ervoor dat deze onmiddelijk stopt om schade en letsel te voorkomen.

Veilige doorgang bij gebouwen en voetbalstadions

Veel grote publieke gebouwen en bedrijven zijn voorzien van draaideuren. Vliegvelden o.a. maken gebruik van draaideuren voor een vlotte toegang van personen en objecten. Daarnaast zie je bij voetbalstadions bijvoorbeeld vaak dat er tourniquets worden gebruikt voor een vlotte doorgang. In deze gevallen is de beveiliging van draaideuren van groot belang voor een veilige doorgang. Er moet dus voorkomen worden dat personen of objecten tussen de deuren terechtkomen en kan leiden tot schade of letsels.

Haake veiligheidslijsten

Die veiligheidslijsten van Haake bieden de oplossing voor de beveiliging van draaideuren en tourniquets. Dit zijn rubberen schakellijsten die worden geplaatst op de randen van een draaideur of tourniquet. Ieder contact van een (deel van een) lichaam of object met de veiligheidslijsten zorgt er zo voor dat hij onmiddellijk stopt met bewegen. Hierdoor wordt schade aan objecten of letsel aan personen voorkomen. Er kan daarnaast een onderscheid worden gemaakt tussen het type gebaseerd op de remweg van de applicatie en het montageprofiel.

De veiligheidsranden werken volgens de hoogste veiligheidsstandaarden (Categorie 3) en voldoen ook aan de DIN ISO EN 13849-1:2006 norm. Daarmee zijn ze onderdeel van besturingssystemen met een veiligheidsfunctie. Het gaat hier om de samenwerking tussen de componenten, zoals hier met een veiligheidslijst met een veiligheidsrelais. Tenslotte worden de randen ontwikkeld en geproduceerd op basis van de individuele veiligheidseisen in de applicatie. 

Zugehörige Produktkategorien

Zubehör

HSC-35-20
HSC-40-20
HSC-65-35
HSC-95-35

Meer weten over Beveiliging draaideuren

Unsere Mitarbeiter beraten Sie gerne bestmöglich. Füllen Sie das Kontaktformular aus und beschreiben Sie Ihre gewünschte Bewerbung so detailliert wie möglich! Unsere Experten machen sich sofort an die Arbeit.