Beveiliging hangaar deuren en theaterpodia

Met de veiligheidsbumpers van Haake ben je in staat om grote installaties, zoals hangaar deuren en theaterpodia te beveiligen. Ieder contact met een lichaamsdeel, object of voertuig kan tijdig gedetecteerd worden waarna de deur per direct en automatisch stopt.

Veilige doorgang voor vliegtuigen en theaterpersoneel

Grote loodsen waar bijvoorbeeld vliegtuigen of legervoertuigen in opslag staan, zijn vaak voorzien van grote hangar deuren. Deze deuren hebben een lange remweg en kunnen veel schade veroorzaken als ze in contact komen met vliegtuigen of mensen. Daarom is de beveiliging van hangaar deuren en theaterpodia van belang om ze te beschermen tegen eventuele contactmomenten met een voertuig of persoon.

Haake veiligheidsbumpers

Die veiligheidsbumpers van Haake zijn in staat om ieder contactmoment met een (deel van een) lichaam of voertuig te detecteren, waardoor de automatische deur per direct stopt. Door de dikte van de bumper is er een langere remweg mogelijk, waardoor de impact beperkt is.

De veiligheidsbumpers werken volgens de hoogste veiligheidsstandaarden (Categorie 3) en voldoen aan de DIN ISO EN 13849-1:2006 norm. Daarmee zijn ze onderdeel van besturingssystemen met een veiligheidsfunctie. Het gaat hier om de samenwerking tussen de componenten, in dit geval een bumper met een veiligheidsrelais. De bumpers worden ontwikkeld en geproduceerd op basis van de individuele veiligheidseisen in de applicatie. 

Zugehörige Produktkategorien

Zubehör

HSB® Sicherheitsbumpers

Meer weten over Beveiliging hangaar deuren en theaterpodia

Unsere Mitarbeiter beraten Sie gerne bestmöglich. Füllen Sie das Kontaktformular aus und beschreiben Sie Ihre gewünschte Bewerbung so detailliert wie möglich! Unsere Experten machen sich sofort an die Arbeit.