Niveaumetingen voor waterbehandeling

De ultrasoon sensoren van microsonic lenen zich uitstekend voor het meten van (water)niveau’s binnen de water- en afvalwatersector. De sensoren zijn geschikt voor niveaumetingen bij de waterbehandeling, in pompstations en overloopbekkens.

Ultrasoon sensoren inzetten bij monitoren van niveau’s in de water- en afvalsector

Die ultrasoon sensoren van microsonic lenen zich uitstekend voor het meten van (water)niveau’s binnen de water- en afvalwatersector. De sensoren zijn geschikt voor niveaumetingen bij de waterbehandeling, in pompstations en overloopbekkens. Door het gebruik van ultrasoon geluid zijn deze sensoren niet gevoelig voor kleur of transparantie. Met de ultrasoon sensoren van microsonic kunnen afstanden en niveau’s worden gemeten tot 8 meter en via een analoge uitgang (0-10 Vdc of 4-20 mA) worden uitgestuurd. Ook is het mogelijk om met de IO-Link software de sensoren te configureren en alle informatie te communiceren met een PC of laptop.

Gerelateerde productcategorieën

Zubehör

lcs+600/IU
mic+600/IU/TC
mic-600/IU/M
hps+340/DIU/TC/E/G2
hps+340/DIU/TC/G2

Meer weten over Niveaumetingen voor waterbehandeling

Unsere Mitarbeiter beraten Sie gerne bestmöglich. Füllen Sie das Kontaktformular aus und beschreiben Sie Ihre gewünschte Bewerbung so detailliert wie möglich! Unsere Experten machen sich sofort an die Arbeit.