Schulungen

Werken u en/of uw medewerkers veel met sensoren? Zowel in het gebruik van de sensoren als ook tijdens de ontwikkeling en engineering van systemen? Dan is kennis over onderwerpen als ultrasoon sensoren, optische sensoren, infrarode temperatuurmetingen of (positionerings)lasers onmisbaar! Daarom: Trainingen.

Introductie
Met onze trainingen leert u alle moderne principes van meten, detecteren en beveiligen kennen. U leert deze toe te passen in de praktijk, maar bovendien ook om te gaan met struikelblokken en het wegnemen van belemmerende factoren. Elke training kan op maat worden vormgegeven en vind bij u op kantoor plaats. Samen met andere collega’s wordt u meegenomen en wegwijs gemaakt in de wereld van contactloze sensoren. 

Der Kursleiter
Al onze trainers zijn specialisten op het gebied van contactloze sensoren. Allen getraind door de fabrikanten van de diverse sensor technieken. Vele jaren ervaring in het gebruik en toepassen van de sensoren in applicaties. Hierdoor komen theorie en praktijk samen. Sensor Partners geeft al meer dan 30 jaar trainingen in binnen- en buitenland.

Doel van de training
Wij zorgen er voor dat de cursist een algemene basiskennis krijgt waardoor men weet hoe correct te meten, detecteren en positioneren met sensoren voor industriële automatisering. Hierbij gaan we zo veel mogelijk in op de praktijksituatie die binnen uw bedrijf van toepassing is.

Maximale Gruppengröße
Die maximale Gruppengröße beträgt 8 Personen. Das Programm ist so konzipiert, dass es ausreichend Gelegenheit bietet, auf Ihre spezifischen Fragen einzugehen und jedem Einzelnen genügend Aufmerksamkeit zu schenken.

Dauer der Ausbildung
De duur van een training is 1 dagdeel, in overleg af te stemmen.

COVID-19
Selbstverständlich befolgen wir die RIVM-Richtlinien sowohl in unserem Büro als auch bei Ihnen vor Ort. Wir ergreifen geeignete Maßnahmen, um uns und Ihnen einen sicheren Kurstag zu ermöglichen.