Fixed thermal cameras

De fixed (vastgemonteerde) warmtebeeldcamera’s worden toegepast in automatiseringsvraagstukken om 24/7 betrouwbaar condities en temperaturen te monitoren.

De fixed thermografie warmtebeeldcamera’s van Teledyne FLIR voor automatisering zijn geschikt voor het visualiseren en alarmeren van temperatuurverschillen en hotspots voor o.a. broeidetectie en branddetectie in afvalbunkers en loodsen met magazijn en opslag, hotspot detectie in productieprocessen, hotmelt controle, seal controle en diverse andere machine vision applicaties waarbij temperatuur monitoring een rol speelt.

Monitoren van configureerbare condities

De Teledyne FLIR A50/A70 camera’s met uitgebreide configuratiemogelijkheden monitoren op betrouwbare wijze condities in uw omgeving.

Uitgelicht product

FLIR A50/A70

De FLIR A50/A70 zijn warmtebeeldcamera’s en gelden als automatiseringsoplossing voor het betrouwbaar monitoren van allerlei condities en het vroegtijdig detecteren van hotspots en branden. Beschikbaar in uitvoering met image streaming of smart sensor configuratie en met een standaard of geavanceerde configuratie. 

Monitoren van complexe applicaties

Met de A700 vast-gemonteerde warmtebeeldcamera van FLIR wordt het mogelijk om in de meest complexe applicaties betrouwbaar condities te monitoren dankzij de vele configuratie mogelijkheden en de daarbij behorende geavanceerde functies.

Uitgelicht product

De FLIR A700 is een warmtebeeldcamera geschikt voor het visualiseren van thermische problemen bij productie- en industrieel gerelateerde processen. Beschikbaar in uitvoering met image streaming of smart sensor configuratie en met een standaard of geavanceerde configuratie. 

Uitgelicht merk

TELEDYNE FLIR

Teledyne FLIR is de wereldwijde marktleider in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermische infraroodcamerasystemen. FLIR is een pionier op het vlak van commerciële infraroodcamera’s en levert al 50 jaar thermografische camera’s voor toepassingen in de gebouwensector, industrie en O&O toepassingen. Van preventief onderhoud,  niet-destructief testen, O&O, medische wetenschap, temperatuurmeting en thermisch testen tot bewaking, veiligheid en productieprocescontrole. Teledyne FLIR biedt het grootste aanbod aan infraroodcamera’s voor beginners tot professionals. Onder de Teledyne FLIR GF series voeren ze een brede range thermografische camera’s geschikt voor gasdetectie.

Fixed thermal cameras applications

Fixed thermografie warmtebeeldcamera’s zijn geschikt voor verschillende toepassingen en werkgebieden. Staat uw toepassing met fixed camera’s er niet bij? Please contact our advisor for the possibilities.

Nog geen toepassing gevonden.

Fixed thermal cameras kennisbank

Meer weten over de fixed warmtebeeldcamera’s geschikt voor continue conditie monitoring? Het kennisbankartikel over de warmtebeeldcamera mogelijkheden voor conditie monitoring geeft mogelijk antwoord op je vraag. Staat je vraag er niet bij? Please contact our advisor for the possibilities. 

Infrared radiation is not observable with the unaided eye. However by using thermal vision cameras it becomes possible to visualize the invisible radiation in applications with gasses, hotspots, 24/7 operations, etc.
Stopping machines results for a company in much unnecessary downtime and costs. Continuously monitoring conditions with thermal imaging cameras for example in machine factories and in the steel-industry ensures that machines will last longer, that disruptions are prevented and that costs are saved.

Meer informatie over Fixed Thermografie?

Ron van Sambeek

Do you have Qquestions about thermographic cameras? Ron is happy to help you make the most appropriate choice. Ron is our thermography specialist.