technologie d'accès aux ascenseurs

Technique d'accès

Sensor Partners dispose d'une large gamme de capteurs spécialement pour la technologie d'accès. Nos capteurs se caractérisent par leur qualité et leur fiabilité industrielles. Les capteurs sont utilisés entre autres pour les ascenseurs, les portails, les portes et barrières industrielles et les escaliers mécaniques.

Doorgang regelen met kentekenherkenning

Kentekenherkenning wordt ingezet op het moment dat er beperkte toegang mag worden verleend aan een voertuig, zoals bij privégarages van een bedrijf. Ook kan het gebruikt worden ter observatie of beveiliging op het moment dat ieder passerend voertuig toegang verleend wordt tot een gebouw of terrrein.

En savoir plus »

Sécurité des refuges pour animaux

De HST trapped key interlock systemen van Haake worden gebruikt om op een veilige wijze toegang te verkrijgen tot gevaarlijke omgevingen in de dierenverblijven. Zo kunnen medewerkers altijd veilig hun werk uitvoeren en hoeven bezoekers niks te vrezen voor loslopende dieren.

En savoir plus »

Portes tournantes de sécurité

Met de veiligheidslijsten van Haake ben je in staat om draaideuren en tourniquets te beveiligen. Ieder contact van een lichaamsdeel of object met de deuren zorgt ervoor dat deze onmiddelijk stopt om schade en letsel te voorkomen.

En savoir plus »

Ascenseurs

Met speciaal ontworpen lichtschermen van Telco Sensors is het mogelijk om liften te beveiligen tegen iedere vorm van contact met personen, objecten en dieren. Met radar sensoren ben je zelfs in staat om beweging in de omgeving van liften te detecteren om vervolgens de deuren te openen.

En savoir plus »

Voertuigdetectie op parkeerplaats

Met ultrasoon sensoren of radar sensoren is het mogelijk om voertuigen te detecteren om aan te geven of een parkeervak vol of leeg is in een garage. Dit wordt doorgegeven aan het centrale systeem die vervolgens aangeven hoeveel plekken er nog vrij zijn in de garage. Hierdoor ontstaat er een

En savoir plus »
Speeddeuren en overheaddeuren

Portes rapides et portes basculantes

Snelloopdeuren & Overheaddeuren worden betrouwbaar beveiligd met de ruime keuze aan sensor oplossingen uit ons assortiment. Bij aankomst worden voertuigen gedetecteerd voor een juiste positionering en personen en objecten worden gedetecteerd tijdens het in-en uitladen van goederen om contact met de deuren te voorkomen.

En savoir plus »

Escaliers mécaniques (radar)

De SpaceMotion radar sensoren van Telco Sensors zijn geschikt voor het detecteren van beweging rondom roltrappen. Alleen op het moment dat een persoon of object de roltrap nadert zal de roltrap worden ingeschakeld na detectie van de sensor om zo stroom te besparen.

En savoir plus »