Ouverture/fermeture automatique du robinet ou de la chasse d'eau dans les toilettes publiques

Les cellules photoélectriques à sonde de Telco Sensors conviennent pour l'ouverture/la fermeture automatique des robinets ou des chasses d'eau dans les toilettes publiques grâce à leur gain excédentaire élevé, leur classe de protection IP67 et leur installation discrète.
Modern sinks in public toilet with automatic water switching system.

Hygiëne op openbare toiletten verbeteren

Hygiëne is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Zo ook op toiletten die voor iedereen toegankelijk zijn. Openbare toiletten zijn te vinden op o.a. vliegvelden, in de horeca, in het openbaar vervoer, etc. Door de steeds hogere hygiëne normen en waarden is het steeds gebruikelijker meer en meer handelingen automatisch en contactloos worden uitgevoerd op de toiletten. Denk hierbij aan automatisch de kraan in/uitschakelen of doorspoelen. Dit zorgt voor meer hygiëne in het gebruik van de toiletten. Bovendien zijn automatische en contactloze handelingen gebruiksvriendelijker in bijvoorbeeld (snel) rijdende voertuigen in het openbaar vervoer.

Photocellules sondes de Telco Sensors

Om deze handelingen automatisch te kunnen uitvoeren worden tasterfotocellen gebruikt. Deze tasterfotocellen worden discreet ingebouwd achter een wand of plaat, zowel voor het doorspoelen als voor het in/uitschakelen van de kraan. De sensoren doen vervolgens een betrouwbare detectie van een aanwezige persoon. Vervolgens is een handeling automatisch uit te voeren zonder dat daar een hand van de betreffende persoon voor nodig is.

Les SMP 8500 MG J is een tasterfotocel in een RVS M18 behuizing geschikt voor het verbeteren van de hygiëne op openbare toiletten. De sensor heeft een bereik tot 50 cm. De ronde optiek, de hoge excess gain en de IP67 beschermingsklasse zorgen voor een hoge ongevoeligheid tegen water en vuil. Hierdoor dus ideaal als de sensoren achter een wand ingebouwd zijn waar stof en vocht kan ophopen. De sensor heeft daarnaast een potentiometer voor de configuratie. Ten slotte is deze sensor voorzien van een PNP (NO+NC) schakeluitgang en een 4-aderige M12 aansluiting.

Menno Reijnders

Nos spécialistes se feront un plaisir de vous aider !

Conseils personnels sur Ouverture/fermeture automatique du robinet ou de la chasse d'eau dans les toilettes publiques?

Vous n'êtes pas sûr que ce produit soit adapté à vos besoins ? Vous avez encore une question ? Nos spécialistes se feront un plaisir de vous aider.

Numéro de téléphone (en semaine entre 8h30 et 17h)

Posez votre question directement