Projections laser lors de la production de murs et de plafonds

Avec les projecteurs laser de Z-Laser, il est possible de réaliser des projections laser précises pendant la production de murs et de plafonds afin d'obtenir une meilleure vue d'ensemble du vaste espace de travail occupé pendant le processus.

Toepassing productie betonnen muren en plafonds

Lastig overzicht houden tijdens productie van muren en plafonds

Muren en plafonds worden in fabrieken gemaakt van geprefabriceerd beton. Dit proces neemt veel werkruimte in beslag en het is dus lastig om overzicht te houden over de verschillende productiestappen. Dit leidt tot inefficiënties en mindere productiviteit op de werkvloer. Het doen van laserprojecties tijdens de productie van muren en plafonds met behulp van laserprojectoren zorgt voor meer overzicht gedurende het proces.

Laserprojectoren zorgen voor een betere workflow in grote fabrieken

Laserprojectoren zijn in staat om een groot gebied te projecteren. Hierdoor kunnen alle componenten/onderdelen gemakkelijk en snel geplaatst worden. Er worden hierbij twee of meerdere laserprojectoren boven de werkruimte bevestigd. In combinatie met de software worden de projectoren geïntegreerd in het systeem met een betere workflow als resultaat. Via een laser menu is er de mogelijkheid om het systeem te besturen en vervolgens de lasers aan te sturen om bepaalde functies te projecteren op het gewenste oppervlak. Bovendien is het systeem handmatig te besturen met behulp van een afstandsbediening. Laserprojecties verbeteren en versnellen iedere stap in het productieproces van geprefabriceerd beton. Het resultaat is een verminderde voorbereidingstijd, snelle en nauwkeurige kwaliteitscontroles en kostenbesparingen door errorpreventie.

Les Série LP-HFD2 zijn nauwkeurige laserprojectoren van Z-Laser geschikt voor laserprojecties tijdens de productie van muren en plafonds. De projectoren met een openingshoek van 80° of 60°, heeft de mogelijkheid om meerdere kleuren tegelijk te projecteren op een oppervlak (groen, geel en rood) en is standaard geschikt voor projectieafstanden van 50 cm tot 7 meter. Wanneer men nog grotere afstanden moet afleggen, is de Tele-versie beschikbaar met een afstand tot 14 meter. Er is ook de mogelijkheid voor een ingebouwde koeler bij  toepassingen met hoge temperaturen tot 60°.

Roeland van Meijl

Spécialiste du laser

Roeland van Meijl

Persoonlijk advies over de Laserprojecties tijdens productie van muren en plafonds?

Vous n'êtes pas sûr que ce produit soit adapté à vos besoins ? Vous avez encore une question ? Nos spécialistes en thermographie se feront un plaisir de vous aider.

Numéro de téléphone (en semaine entre 8h30 et 17h)

Posez votre question directement