Sécurité des portes de hangars et des scènes de théâtre

Les butoirs de sécurité Haake permettent de sécuriser les grandes installations telles que les portes de hangars et les scènes de théâtre. Tout contact avec une partie du corps, un objet ou un véhicule peut être détecté à temps, après quoi la porte s'arrête immédiatement et automatiquement.

Hangaar deur beveiliging

Veilige doorgang voor vliegtuigen en theaterpersoneel

Grote loodsen waar bijvoorbeeld vliegtuigen of legervoertuigen in opslag staan, zijn vaak voorzien van grote hangar deuren. Deze deuren hebben een lange remweg en kunnen veel schade veroorzaken als ze in contact komen met vliegtuigen of mensen. Daarom is de beveiliging van hangaar deuren en theaterpodia van belang om ze te beschermen tegen eventuele contactmomenten met een voertuig of persoon.

Haake veiligheidsbumpers

Les veiligheidsbumpers van Haake zijn in staat om ieder contactmoment met een (deel van een) lichaam of voertuig te detecteren, waardoor de automatische deur per direct stopt. Door de dikte van de bumper is er een langere remweg mogelijk, waardoor de impact beperkt is.

De veiligheidsbumpers werken volgens de hoogste veiligheidsstandaarden (Categorie 3) en voldoen aan de DIN ISO EN 13849-1:2006 norm. Daarmee zijn ze onderdeel van besturingssystemen met een veiligheidsfunctie. Het gaat hier om de samenwerking tussen de componenten, in dit geval een bumper met een veiligheidsrelais. De bumpers worden ontwikkeld en geproduceerd op basis van de individuele veiligheidseisen in de applicatie. 

Meer weten over Beveiliging hangaar deuren en theaterpodia

Nos employés sont prêts à vous fournir les meilleurs conseils. Remplissez le formulaire de contact et décrivez l'application souhaitée avec le plus de détails possible! Nos experts se mettent immédiatement au travail.