Traitement du papier et de la pâte à papier

Les écrans de la série SS02 sont des écrans légers qui permettent de s'assurer que le papier ou la pâte à papier reste au centre de la bande pendant le processus de transformation. Pour détecter les fissures dans le papier, la série SM 6000 est une solution appropriée.

Traitement du papier et de la pâte à papier suivi d'orbite et détection de déchirure/rupture

Baanverloop en scheuren/breuken detecteren in zwaar vervuilde omgevingen

In de Papier- en pulpverwerking wordt er gewerkt in zwaar vervuilde omgevingen en dit vormt een groot probleem voor veel fotocellen (en lichtschermen) om betrouwbaar het baanverloop en scheuren/breuken te detecteren. De cellules photoélectriques en de lichtschermen van Telco Sensors zijn niet vatbaar voor dit probleem, omdat ze door de dikke en harde vervuiling heen betrouwbaar kunnen detecteren.

Flexibel verloop van papierverwerkingsproces met fotocellen en lichtschermen

Om het hele papierverwerkingsproces flexibel te laten lopen kunnen lichtschermen zoals de SS02 serie ervoor zorgen dat het papier in het midden van het baanverloop blijven liggen. Wanneer gedetecteerd moet worden of er scheuren zitten in het papier, is de SM 6000 een geschikte oplossing.

Meer weten over Papier- en pulpverwerking

Nos employés sont prêts à vous fournir les meilleurs conseils. Remplissez le formulaire de contact et décrivez l'application souhaitée avec le plus de détails possible! Nos experts se mettent immédiatement au travail.