Sécurité des vols dans l'aviation 

Les feux d'obstacle de Werma permettent aux pilotes de reconnaître les obstacles, même dans les conditions météorologiques les plus difficiles, et d'assurer ainsi la sécurité du vol.
Obstruction lights vluchtveiligheid Werma

Piloten moeten in staat zijn te vliegen in iedere omstandigheid. Dat betekent dus ook in de nacht, met schemering of bij slecht zicht door regen, sneeuw en mist. Op en rondom vliegvelden, zoals op hoge gebouwen, fabrieksschoorstenen, torens, masten, etc., is het daarom verplicht om verlichting te plaatsen. Zodat piloten in iedere omstandigheid obstakels kunnen herkennen en de vluchtveiligheid kan worden gegarandeerd. Hiervoor bieden de obstruction lights van Werma oplossing.  

 Obstruction lights van Werma bij vliegvelden en hoge gebouwen

Les obstruction lights van Werma bieden een betrouwbare oplossing. Zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden, zoals met regen, sneeuw en mist. De lichten zijn goedgekeurd als Type A & Type B Low-intensity obstruction light volgens het ICAO annex 14. Ze zijn beschikbaar in een kunststof IP65 behuizing of in een glazen IP68 behuizing afhankelijk van de eisen in de applicatie. Bovendien is het mogelijk om een versie met monitoring functie te kiezen en is er een keuze te maken in de voedingsspanning van de obstruction lights. 

Menno Reijnders

Nos spécialistes se feront un plaisir de vous aider !

Persoonlijk advies over Vluchtveiligheid in de luchtvaart ?

Vous n'êtes pas sûr que ce produit soit adapté à vos besoins ? Vous avez encore une question ? Nos spécialistes se feront un plaisir de vous aider.

Numéro de téléphone (en semaine entre 8h30 et 17h)

Posez votre question directement