DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

De DJI Mavic 2 Enterprice Advanced is een compacte drone geschikt om snel en gemakkelijk (grote) gebieden te visualiseren in situaties waar dagelijkse inspecties lastig handmatig uit te voeren zijn door mensen. Denk hierbij aan het scannen van hoge installaties bij hoogspanningsstations. Deze drone bestaat uit een 48 Megapixel camera met 4 lossless en 32x digitale zoom, een warmtebeeldcamera met een resolutie van 640 x 512 pixels, 30hz framerate en 16x thermische zoom, Omnidirectional Obstacle Sensing en een bereik van 10 kilometer. De Mavic 2 Enterprise Advanced biedt tot 31 minuten vliegtijd en heeft een topsnelheid van 72 km / u.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Catégories : ,

La description

Een Drone met een ingebouwde warmtebeeldcamera

De DJI drone is uitgerust met een warmtebeeldcamera met een framerate van 30 Hz en maakt temperatuurmetingen met een nauwkeurigheid tot ± 2 °C mogelijk. Bestuurders van de drone kunnen schakelen tussen visuele, thermische of gesplitste weergavestromen volgens verschillende projectbehoeften. De Mavic 2 Enterprise Advanced legt HD-beelden en 4K-video’s vast met een 4x lossless, 32x digitale zoom en 16x thermische zoom.

Positioneringssysteem met centimeter precisie

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced kan worden uitgerust met een centimeter nauwkeurige DJI RTK-module en ondersteunt bovendien NTRIP, waardoor hij ideaal is voor inspecties van elektriciteitsleidingen. Operators kunnen tot 240 waypoints creëren om gedetailleerde inspectiemissies uit te voeren in complexe omgevingen. De lichte en compacte Mavic 2 Enterprise Advanced biedt maximale wendbaarheid, kan in minder dan een minuut opstijgen en is in staat om in complexe werkomgevingen te vliegen met hogere stijg- en daalsnelheden.

Verbeterde vliegveiligheid en een robuuste gegevensbeveiliging

De Mavic 2 Enterprise Advanced biedt een verscheidenheid aan gegevensbeschermingsfuncties die specifiek zijn voor DJI Enterprise-producten, zodat professionals kunnen vertrouwen op de veiligheid van hun dronegegevens en om de integriteit van foto’s, video’s, vluchtlogboeken en andere gegevens gegenereerd tijdens een gevoelige vlucht te waarborgen. Door gebruik te maken van de DJI Pilot-app biedt de Mavic 2 Enterprise Advanced de lokale gegevensmodus als een van de vele manieren om uw gegevens te beschermen. Indien deze is ingeschakeld, voorkomt de lokale gegevensmodus dat de DJI-app gegevens via internet verzendt of ontvangt. Deze mogelijkheid biedt extra veiligheidsgaranties voor gevoelige missies. De radioverbinding tussen het vliegtuig en de afstandsbediening heeft een sterke AES-256-codering.

De Mavic 2 Enterprise Advanced beschikt daarnaast over een 24 GB intern geheugen en een wachtwoordbeveiliging. Dit is een extra beveiliging voor de gegevensopslag aan boord. Hiermee worden de gegevens beschermd en wordt er zo verhinderd dat anderen toegang krijgen tot de gegevens, zelfs als de drone fysiek is aangetast.

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced is voorzien van een DJI’s AirSense-systeem dat ADS-B-signalen ontvangt van vliegtuigen en helikopters om dronepiloten te waarschuwen voor ander nabijgelegen luchtverkeer. Ook beschikt de drone over een obstakeldetectie vanuit 6 verschillende richtingen. Operators kunnen ook veilig vliegen met de Stealth-modus, die de heldere LEDs uitschakelt en profiteert van zelf opwarmende batterijen bij gebruik bij temperaturen tot -10 ° C.

Mapping mogelijkheden

Met de DJI Pilot app is het mogelijk om de drone een vooraf ingestelde route te laten inspecteren. Vervolgens worden alle gemaakte afbeeldingen aan elkaar gestitched/gekoppeld. Dit is een handige optie die ervoor zorgt dat u niets mist tijdens een inspectie. Ideaal voor bijvoorbeeld zonnepanelen inspecties of de zoektocht naar reekalveren.

Ocusync 2.0 voor een stabielere verbinding tussen drone en afstandsbediening

De Mavic 2 Enterprise Advanced is uitgerust met Ocusync 2.0, het meest geavanceerde videotransmissiesysteem van DJI, dat zorgt voor een stabielere verbinding tussen de drone en de afstandsbediening tot een afstand van 10 km. OcuSync 2.0 biedt weerstand tegen interferentie en biedt automatische schakelmogelijkheden die de 2,4 GHz- en 5,8 GHz-frequentiebanden ondersteunen, met de mogelijkheid om verschillende frequenties te gebruiken voor upstream en aflopend.

DJI Thermal Analysis Tool 2.0

De DJI Thermal Analysis Tool 2.0 kan worden gebruikt om warmtebeelden te analyseren en te verwerken. Door de temperatuurinformatie in kritieke gebieden te identificeren, kan vervolgens de software worden gebruikt om objecten in talloze industriële toepassingen te analyseren. Hiermee kunnen temperatuurafwijkingen in apparatuur gedetecteerd en gelokaliseerd worden tijdens routine-inspecties om zo grote incidenten te voorkomen of snel te verhelpen. 

Wat wordt er geleverd?

Handige accessoires

LED Projector – De projector, met een helderheid van 2400 lumen, ondersteunt operaties ‘s nachts en bij weinig licht of in een complexe weersituatie overdag, zoals mist of rook.

Luidspreker – Een luidspreker met een maximale projectie van 100 decibel (op een afstand van 1 meter), geschikt voor het opslaan van meerdere spraakopnames en het afspelen van clips op een lus. Hierdoor wordt de communicatie met veldteams in het veld vergemakkelijkt. 

Extra verlichting – Ontworpen in overeenstemming met de normen en aanbevelingen van de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA), heeft de Mavic 2 Enterprise Advanced hulplamp een stroboscooplichtindicator die zichtbaar is tot een afstand van ongeveer 4, 8 km. De hulplamp helpt piloten om nachtoperaties of missies bij weinig licht veiliger en efficiënter uit te voeren. Bovendien helpt het piloten beter te waarschuwen voor nabijgelegen drones en vliegtuigen.

DJI Smart Controller – Een ultrahelder 5,5-inch 1080p-scherm dat zorgt voor scherpte, zelfs in direct zonlicht.

Informations complémentaires

Beeldfrequentie

30 Hz

Précision

± 2℃

Resolutie

640 x 512

Type

Drone, Warmtebeeldcamera