FLIR Cx5

De FLIR Cx5 is een warmtebeeldcamera geschikt voor veiligere inspecties in explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX). Denk hierbij aan industrieën zoals chemische, olie en gas en afvalwaterbehandeling faciliteiten. De FLIR Cx5 heeft daarnaast 3.5-inch touchscreen display met een 160 x 120 resolutie om nauwkeurige temperatuurmetingen te doen van -20°C tot 400°C.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Fiche technique

Description

Veilig inspecteren in explosieve omgevingen

Met de 160 x 120 thermische resolutie op de FLIR Cx5 ben je in staat om in allerlei explosiegevaarlijke omgevingen veilig hotspots te inspecteren of temperatuurmetingen uit te voeren. De warmtebeelden worden gedetailleerder aan de hand van de FLIR MSX® functionaliteiten die aanwezig zijn in de camera. Bovendien beschikt de Cx5 over de 1-Touch level/span functie waarmee instellingen met snel aangepast kunnen worden en tijd wordt bespaard.

Data van thermische beelden gemakkelijk en snel uploaden en delen

Het is mogelijk om alle geschoten thermische beelden direct en draadloos te uploaden op de FLIR Ignite cloud en deze vervolgens op te slaan of te delen met collega’s. Bovendien ben je in staat om met FLIR Thermal Studio jouw beelden te synchroniseren voor verdere analyses en rapportages.

 

Informations complémentaires

Fréquence des images

8.7 Hz

Longueur d'onde

8 à 14 µm

Caractéristiques

ATEX

Précision

±5°C

Résolution

160 x 120

Série

Cx5

Plage de température

De -20°C à 400°C

Sensibilité thermique

<70 mK

Application

Explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX)

Type

Caméra thermique

Alimentation

Batterie Li-ion