FLIR A310f

De FLIR A310f is een standalone warmtebeeldcamera geschikt voor het controleren, bewaken en visualiseren van hotspots in een omgeving zoals broei in een afvalbunker of mogelijke brand in een loods. Na een detectie van een potentieel gevaarlijke hotspot in de omgeving alarmeert de camera dit via een ingebouwde I/O interface, een directe video uitgang of via de standaard ingebouwde 100 Mb Ethernet-interface. Daarmee fungeert de A310 als een automatisch beheer-, controle- en berichtensysteem zonder dat daar een PC of software voor aan te pas hoeft te komen. De camera heeft een industriële behuizing met een IP66 beschermingsklasse en meet verder temperaturen van –20°C tot 350°C met een nauwkeurigheid van ±2 °C. Ten slotte kan de camera met de IrMonitor software volledig worden ingesteld.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Catégories : ,
Téléchargements
Fiche technique

Description

Warmtebeeldcamera’s voor de automatisering

De warmtebeeldcamera’s voor automatisering zijn geschikt voor het visualiseren en alarmeren van temperatuurverschillen en hotspots voor o.a. broeidetectie en branddetectie in afvalbunkers en loodsen met magazijn en opslag, hotspot detectie in productieprocessen, hotmelt controle, seal controle en diverse andere machine vision applicaties waarbij temperatuur een rol speelt.

Visualiseren van hotspots met de standalone FLIR A310f

De FLIR A310f is een warmtebeeldcamera geschikt voor het opsporen en visualiseren van temperatuurverschillen en hotspots in industriële omgevingen. De FLIR A310f is gemakkelijk in te stellen met de IrMonitor software. De camera is vervolgens in staat standalone te opereren zonder dat hier een PC of software tussen hoeft te komen. Zelfs de kleinste temperatuurverschillen (<0,1 °C) kunnen gedetecteerd worden door de camera. Met de 8x digitale zoom kan bovendien een exact object of proces nauwkeurig gelokaliseerd en gemonitord worden. De FLIR A310f heeft daarnaast een industriële behuizing met IP66 beschermingsklasse, maar is ook beschikbaar in een reguliere behuizing met een IP54 beschermingsklasse indien gewenst. 

Uitgebreide communicatiemogelijkheden van gemeten data met de FLIR A310f

Er is een uitgebreid aanbod aan functies beschikbaar voor het communiceren van de data gemeten door de FLIR A310f. Gegevensoverdracht van beelden en analyseresultaten is uit te voeren via FTP of e-mail. Het alarmeren van potentieel gevaarlijke hotspots is mogelijk via een ingebouwde I/O interface, via een directe video uitgang met 30 Hz of via de standaard ingebouwde 100 Mb Ethernet-interface.

Bovendien ondersteunt de camera het gebruik van een industrieel Ethernet/IP veldbus protocol of Modbus TCP veldbus protocol voor het delen van analyses en alarm resultaten met een PLC.

Informations complémentaires

Fréquence des images

30 Hz

Classe de protection

Longueur d'onde

7,5 - 13 µm

Précision

± 2℃

Résolution

320 x 240

Série

A310f

Plage de température

-20°C tot 120°C, 0°C tot 350°C

Sensibilité thermique

<0.05°C

Application

Points chauds

Type

Caméra thermique

Alimentation

10 - 30 Vdc

Vous aimerez peut-être aussi…