FLIR E5xt WiFi

De E5xt WiFi is een compacte warmtebeeldcamera van FLIR geschikt als hulpmiddel voor het visualiseren van elektrische, mechanische en bouw vraagstukken. Dankzij de 160 x 120 pixel resolutie en de MSX®-functionaliteiten worden beelden zeer scherp en gedetailleerd weergegeven. Met de Hot/Cold-spotmeter en de nieuwe WiFi-module worden temperatuurproblemen snel waargenomen en kunnen beelden meteen overgezet worden op aangesloten apparaten en netwerken. Verder meet de E5xt WiFi temperaturen van -20°C tot 400°C met een nauwkeurigheid van ±2 °C.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Datasheet

La description

FLIR Ex-serie warmtebeeldcamera’s met MSX® en WiFi

De Ex-serie van FLIR zijn point & shoot warmtebeeldcamera’s die dankzij de nieuwe functies een inspectie voordeel vormen en waarmee FLIR bovendien in staat is om meer klanten te bedienen. Met MSX®-warmtebeelden worden problemen duidelijk in beeld gebracht; van energieverlies tot vochtindringing, constructiefouten en oververhitting van elektrische en mechanische apparatuur. Dankzij de nieuwe automatische Hot/Cold-spotmeter en de nieuwe Wi-Fi-module kunnen eventuele temperatuurproblemen op het geïnspecteerde apparatuur snel waargenomen worden en deze beelden meteen overgezet worden op aangesloten apparaten en netwerken.

Het onderscheid binnen de Ex-serie camera’s wordt gemaakt in de infrarode pixels (resolutie). Hoe hoger de resolutie van de camera hoe meer gedetailleerde informatie zichtbaar is op de warmtebeelden. De E5xt heeft een resolutie van 160 x 120 pixels, de E6xt een resolutie van 240 x 180 pixels en de E8xt een resolutie van 320 x 240 pixels. 

MSX® voor een thermische beeldverbetering

MSX® voegt belangrijke details toe aan het warmtebeeld middels de ingebouwde visuele camera. De MSX® software smelt het warmtebeeld samen met het visuele beeld. Het resultaat: Een alles-in-een warmtebeeld met temperatuurinformatie en essentiele gegevens die je in staat stellen onmiddelijk warmteproblemen in kaart te brengen.

Informations complémentaires

Beeldfrequentie

9 Hz

Focus

Distance de mise au point fixe

Longueur d'onde

7.5 – 13 µm

Précision

± 2℃

Resolutie

160 x 120

Série

Ex

Plage de température

-20°C tot 400°C

Thermische gevoeligheid

<0.10°C

Application

Usage général

Type

Warmtebeeldcamera

Alimentation

Li-ion batterij