FLIR GF306

De FLIR GF306 is een warmtebeeldcamera geschikt voor het detecteren van SF6 (zwavelhexafluoride) en 25 andere schadelijke gassen bij onder andere elektriciteit centrales en tijdens de productie van magnesium en semiconductors. Deze camera is in staat lekkages in real-time te visualiseren. Verder meet de GF306 temperaturen van -40°C tot 500°C met een nauwkeurigheid van ±1°C. De geïntegreerde GPS data helpt ten slotte om de exacte locatie te vinden van fouten of lekkages, zodat deze sneller gerepareerd kunnen worden.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Datasheet

La description

Gasdetectie camera’s voor het zichtbaar maken van alle onzichtbare gassen

De FLIR GF serie zijn gasdetectie camera’s die in staat zijn om alle onzichtbare gassen zichtbaar te maken. Olie- en aardgasfaciliteiten, energiebedrijven, etc. bestaan vaak uit grote installaties en connecties die regelmatige inspecties vereisen. De kans op lekken of andere schade is vaak klein, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn voor de aanwezige mensen. De FLIR GF camera’s vormen een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het visualiseren van verschillende gassen in allerlei omgevingen. 

Veilig visualiseren van schadelijke gassen met de GF306

De FLIR GF306 is een gasdetectie camera geschikt voor het visualiseren van SF6 en andere schadelijke gassen bij onder andere elektriciteit centrales. De camera is in staat om veilig en in real-time lekkages te lokaliseren. Zowel vanaf dichtbij als vanaf meerder meters afstand is het mogelijk om lekkages op te sporen en te visualiseren. SF6 is zeer schadelijk voor het milieu. Deze gas zorgt voor een opwarming 24000 maal hoger dan CO2 emissies. Het tijdig detecteren en visualiseren van deze gassen in centrales draagt aanzienlijk bij aan het beschermen van het milieu. Bovendien hoeven operaties niet onderbroken of stopgezet te worden wanneer de lekkages worden opgespoord met de GF306 en vervolgens snel worden gerepareerd. 

De gassen die door de FLIR GF306 gedetecteerd kunnen worden

Informations complémentaires

Beeldfrequentie

60 Hz

Longueur d'onde

10.3 – 10.7 μm

Précision

± 1℃

Resolutie

320 x 240

Série

GF306

Plage de température

-40°C tot 500°C

Thermische gevoeligheid

<15 mK

Application

Gasdetectie

Type

Warmtebeeldcamera

Version

Gekoelde gasdetectiecamera