FLIR GF309

De FLIR GF309 is een warmtebeeldcamera ontwikkeld voor het monitoren in fornuis applicaties met hoge temperaturen. Denk hierbij aan allerlei soorten fornuizen, kachels en ketels in bijvoorbeeld de chemische,- petrochemische en nutsindustrie. Deze camera is een op maat gemaakte oplossing en in staat om door vlammen heen te kijken en kan bovendien worden voorzien van een hitteschild om de warmte weg te weerkaatsen van de camera en de inspecteur, wat zorgt voor meer bescherming. Verder meet de GF309 temperaturen van -40°C tot 1500°C met een nauwkeurigheid van ±1°C.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera

La description

Gasdetectie camera’s voor het zichtbaar maken van alle onzichtbare gassen

De FLIR GF serie zijn gasdetectie camera’s die in staat zijn om alle onzichtbare gassen zichtbaar te maken. Olie- en aardgasfaciliteiten, energiebedrijven, etc. bestaan vaak uit grote installaties en connecties die regelmatige inspecties vereisen. De kans op lekken of andere schade is vaak klein, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn voor de aanwezige mensen. De FLIR GF camera’s vormen een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het visualiseren van verschillende gassen in allerlei omgevingen. 

Veilig de warmte monitoren in fornuizen, kachels en ketels met de GF309

De FLIR GF309 is een warmtebeeldcamera geschikt voor het monitoren van fornuizen, kachels en ketels. De camera is in staat om temperaturen over de gehele oppervlakte van het fornuis veiliger en sneller te inspecteren. Bovendien is de GF309 voorzien van een ‘vlam filter’ waarmee de camera in staat is om hele hoge temperaturen te meten (tot 1500°C). Op het moment dat temperaturen gemeten moeten worden van achter een kijkvenster is het mogelijk om een lensverlenger te gebruiken. Dit biedt betere hoeken bij het meten van de temperatuur, wat leidt tot meer veiligheid, nauwkeurigere metingen en uitgebreidere scans.

Informations complémentaires

Longueur d'onde

3.8 – 4.05 µm

Précision

± 1℃

Resolutie

320 x 240

Série

GF309

Plage de température

-40°C tot 1500°C

Thermische gevoeligheid

<15 mK

Application

Monitoring bij hoge temperaturen

Type

Warmtebeeldcamera

Version

Gekoelde gasdetectiecamera