FLIR GF343

De FLIR GF343 is een optische warmtebeeldcamera geschikt om CO2 lekkages snel, gemakkelijk en vanaf een veilige afstand te detecteren en te visualiseren. Het kan hier gaan om CO2 als bijproduct binnen een productieproces, CO2 als traceergas om lekkages van stroomgeneratoren te detecteren, of CO2 als onderdeel van een Enhanced Oil Recovery-programma. In al deze situaties is de GF343 in staat om een nauwkeurige detectie van CO2-lekkages uit te voeren met een veiliger, efficiënter en winstgevender bedrijf als resultaat.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Datasheet

La description

Gasdetectie camera’s voor het zichtbaar maken van alle onzichtbare gassen

De FLIR GF serie zijn gasdetectie camera’s die in staat zijn om alle onzichtbare gassen zichtbaar te maken. Olie- en aardgasfaciliteiten, energiebedrijven, etc. bestaan vaak uit grote installaties en connecties die regelmatige inspecties vereisen. De kans op lekken of andere schade is vaak klein, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn voor de aanwezige mensen. De FLIR GF camera’s vormen een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het visualiseren van verschillende gassen in allerlei omgevingen. 

CO2 lekkages visualiseren met de GF343

De FLIR GF343 is een optische warmtebeeldcamera geschikt voor het lokaliseren van CO2 lekkages in allerlei applicaties. De camera is in staat om de gedetecteerde CO2 lekkages in real-time te visualiseren. Fabrieken kunnen snel, gemakkelijk en van een veilige afstand hun apparatuur inspecteren terwijl deze nog online zijn tijdens de normale bedrijfsvoering. Hiermee wordt ongeplande uitval voorkomen, kosten worden bespaard en kunnen operaties veilig uitgevoerd blijven worden.

Informations complémentaires

Beeldfrequentie

60 Hz

Longueur d'onde

4.2 – 4.4 μm

Resolutie

320 x 240

Série

GF343

Thermische gevoeligheid

<15 mK

Application

CO2-detectie

Type

Warmtebeeldcamera

Version

Gekoelde gasdetectiecamera