FLIR GF346

De FLIR GF346 is een warmtebeeldcamera geschikt voor het detecteren van CO (koolmonoxide) en 17 andere schadelijke stoffen bijvoorbeeld gedurende de staalproductie of in andere industrieën waar CO emissies strak gemonitord moeten worden. De camera is in staat om de gassen snel, van een veilig afstand en in real-time te visualiseren. Verder meet de GF346 temperaturen van -20°C tot 300°C met een nauwkeurigheid van ±1°C. De geïntegreerde GPS data helpt ten slotte om de exacte locatie te vinden van fouten of lekkages, zodat deze sneller gerepareerd kunnen worden.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera

La description

Gasdetectie camera’s voor het zichtbaar maken van alle onzichtbare gassen

De FLIR GF serie zijn gasdetectie camera’s die in staat zijn om alle onzichtbare gassen zichtbaar te maken. Olie- en aardgasfaciliteiten, energiebedrijven, etc. bestaan vaak uit grote installaties en connecties die regelmatige inspecties vereisen. De kans op lekken of andere schade is vaak klein, maar de gevolgen kunnen desastreus zijn voor de aanwezige mensen. De FLIR GF camera’s vormen een betrouwbare en nauwkeurige oplossing voor het visualiseren van verschillende gassen in allerlei omgevingen. 

Veilig visualiseren van CO (koolmonoxide) en andere schadelijke gassen met de GF346

De FLIR GF346 is een warmtebeeldcamera geschikt voor het in real-time visualiseren van CO (koolmonoxide) en andere schadelijke gassen. Zowel van dichtbij als vanaf meerdere meters afstand is het mogelijk om lekkages op te sporen en te visualiseren. Koolmonoxide emissies vormen een grote bedreiging binnen de staalproductie of andere processen waar deze emissies vrijkomen. Zelfs de kleinste lekkages in een pijp kunnen desastreuze gevolgen hebben. De GF346 zorgt voor een snelle detectie van CO emissies waarmee veiligheid gegarandeerd wordt, het milieu beschermd wordt en kosten worden bespaard. Bovendien hoeven operaties niet onderbroken of stopgezet te worden wanneer de lekkages worden opgespoord met de GF346 en vervolgens snel worden gerepareerd. 

De gassen die door de FLIR GF346 gedetecteerd kunnen worden

Informations complémentaires

Longueur d'onde

4.52 – 4.67 μm

Précision

± 1℃

Resolutie

320 x 240

Série

GF346

Plage de température

-20°C tot 300°C

Thermische gevoeligheid

<15 mK

Application

Gasdetectie

Type

Warmtebeeldcamera

Version

Gekoelde gasdetectiecamera