FLIR GIS-320

De FLIR GIS-320 is een radiometrische drone camera geschikt voor optische gasbeeldvorming bij bijvoorbeeld onbemande antennesystemen, onbemande grondvoertuigen en mobiele platforms. Met deze camera is men in staat om gaslekkages snel, gemakkelijk en van een veilige afstand op te sporen en in real-time te visualiseren. De GIS-320 heeft verder een IR-resolutie van 320 x 240 pixels, een 1-8x continue zoom (thermisch), een 10 x optische zoom (VIS) en is in staat temperaturen te meten van-20°C tot 350°C.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Datasheet

La description

Gasbeeldvorming met de GIS-320 drone camera

De FLIR GIS-320 is een radiometrische drone camera geschikt voor het opsporen van gaslekkages en aanwezige gas in de lucht in moeilijk te bereiken gebieden of om grote gebieden snel en eenvoudig te inspecteren. De drone camera is eenvoudig in te zetten in UAS/UGV systemen om vervolgens vanaf een veilige afstand putkoppen, pijpleidingen, tankbatterijen, etc. te visualiseren.

De geïntegreerde FLIR G300a-camera biedt daarnaast betrouwbare FLIR-functies, waaronder de exclusieve High Sensitivity Mode (HSM) en een OOOOa-certificering en voldoet daarmee aan de inspectiegevoeligheid normen. 

Dit resulteert in een veiligere werkomgeving en meer efficiëntie tijdens het opsporen van gaslekkages. Bovendien worden kosten bespaard en de schade aan het milieu beperkt doordat lekkages tijdig in kaart worden gebracht om ze vervolgens snel te repareren.

De gassen die door de FLIR GIS-320 gedetecteerd kunnen worden

Informations complémentaires

Beeldfrequentie

60 Hz

Longueur d'onde

8.0 – 8.6 μm

Précision

1℃

Resolutie

320 x 240

Série

GIS-320

Plage de température

-20°C tot 350°C

Thermische gevoeligheid

<15 mK

Type

Drone, Warmtebeeldcamera

Version

Gasdetectie camera