FLIR Si124

De FLIR Si124 is een akoestische beeldcamera geschikt voor het opsporen en visualiseren van lekkages in persluchtsystemen of het detecteren van gedeeltelijke ontlading in elektrische hoogspanningssystemen. Met deze handheld camera is men in staat om problemen sneller en gemakkelijker te identificeren dan met traditionele methoden. De FLIR Si124 bestaat uit 124 microfoons waarmee in real-time ultrasone golven worden weergegeven in een digitaal beeld. Zo kan de bron van een lek of ontlading nauwkeurig worden gelokaliseerd.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
UGS : 100-0298 Catégories : ,
Téléchargements
Datasheet Si124

Description

Real-time visualiseren van ultrasone informatie met de FLIR Si124

Met de FLIR Si124 worden lekkages onder druk of gedeeltelijke ontladingen opgespoord en gevisualiseerd. Sneller, gemakkelijker en in real-time worden ultrasone golven weergegeven in een digitaal beeld bijvoorbeeld bij persluchtsystemen en elektrische hoogspanningssystemen. Het resultaat van het gebruik van de FLIR Si124 is dat kosten worden bespaard, er minder apparatuur storingen plaatsvinden en er dus minder downtime zal zijn. 

Ultrasoon specificaties:

De ultrasone informatie kan worden weergegeven bij een bereik van 0,3 m. tot 100 m. De meting wordt uitgevoerd door 124 geluidsarme MEMS-microfoons voor een real-time visualisatie. Het lekpercentage is voor industriële omgevingen; > 0,032 l / min @ 3 bar vanaf 3 m (9,8 ft) en > 0,05 l / min @ 3 bar vanaf 10 m (32,8 ft). Het lekpercentage in een stille omgeving is; 0,016 l / min @ 1,2 bar vanaf 0,3 m (1,0 ft). 

De FLIR Acoustic Camera Viewer-cloudservice

De FLIR Si124 is uitgerust met de FLIR Acoustic Camera Viewer-cloudservice. Hiermee worden afbeeldingen automatisch opgeslagen in de cloud nadat deze zijn vastgelegd. Zo kan alles teruggevonden worden voor eventuele diepere analyses en classificatie van problemen. Door bijvoorbeeld regelmatig onderhoudsroutines te doen kan geld bespaard worden op energierekeningen en hoeven er minder vaak nieuwe onderdelen worden aangeschaft. 

3 modellen beschikbaar voor de FLIR Si124

Wat wordt er meegeleverd?

Informations complémentaires

Résolution

800 x 480

Série

Si124

Type

Caméra d’imagerie acoustique industrielle