FLIR T1020

De FLIR T1020 is een high-performance handheld warmtebeeldcamera ontwikkeld om te fungeren als het ultieme instrument om jouw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen. De camera is uitgerust met een HD infrarood chip met maar liefst 1024 x 768 pixels en een groot temperatuurbereik van -40°C tot +2000°C. Daarmee genereert de FLIR T1020 zeer scherpe warmtebeelden, nauwkeurige temperaturen en heeft de camera een hoge mate van flexibiliteit dankzij de uitgebreide functieset en een handige interface.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Fiche technique

Description

Uitstekende beeldkwaliteit door de hoge resolutie 

De FLIR T1020 heeft een uitstekende beeldkwaliteit door de hoge resolutie van 1024 x 768 pixels. Deze resolutie wordt verder versterkt door FLIR Vision ProcessingTM, een combinatie van FLIR’s UltraMaxTM superresolutieproces met FLIR’s MSX®-beeldverbeteringssoftware. Hierdoor kunnen belangrijke visuele details en perspectief, zoals cijfers en labels, afgebeeld worden in hoge resolutie over het warmtebeeld. De geavanceerde beeldverwerkingsfuncties bieden de hoogste kwaliteit beelden die een compacte camera kan leveren.

Superieure beelden en groot bereik door de hoogwaardige lenzen

De FLIR T1020 beschikt over hoogwaardige lenzen die in staat zijn om HD-beelden van hoge kwaliteit weer te geven. De camera is voorzien van FLIR’s OSXTM Precision HDIR-lenzen voor een superieure beeldkwaliteit en een groot bereik. Deze nauwkeurige temperatuurmetingen kunnen bovendien worden uitgevoerd van een afstand die dubbel zo ver weg is als de branchenorm. De T1020 is daarnaast voorzien van een nieuw scherpstelsysteem met continue autofocus en dynamische handmatige scherpstelling. Hieronder worden een aantal features van de FLIR T1020 uitgelicht in een instructiefilmpje. 

FLEXIBILITEIT

Comfortabeler werken met het draaibare lensdeel. Maak warmtebeelden ook vanuit moeilijk perspectieven. Bekijk de video en ontdek hoe de FLIR T1K jouw werkdag makkelijker maakt!

ULTRAMAX™

In deze video kun je zien hoe je de 1k warmtebeeldervaring kunt uitbreiden naar 3.1 MP door het unieke UltraMax™ systeem.

MSX®

FLIR’s gepatenteerde MSX functie zorgt voor een optimale beeldherkenning.

SNEL RAPPORTEN MAKEN

Met slechts een paar klikken bouw je een professionele rapportage.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De soft buttons op de warmtebeeldcamera zijn te configureren naar jouw favoriete instelling. Zo kun je snel jouw favoriete functies aanspreken zonder door het menu te lopen. 

HDIR LENSEN

Superieure beeldkwaliteit en zeer accurate metingen zijn mogelijk met de HDIR zoom lenzen.

Informations complémentaires

Fréquence des images

30 Hz

Longueur d'onde

7,5 - 14 µm

Précision

± 2℃

Résolution

1024 x 738

Série

T1K

Plage de température

-40°C tot 2000°C

Sensibilité thermique

<20 mK

Application

Usage général

Type

Caméra thermique

Alimentation

Batterie Li-ion