FLIR T840

De FLIR T840 is een warmtebeeldcamera geschikt voor het inspecteren van o.a. elektriciteitsnetwerken en gebouwen. Het tijdig opsporen van mogelijke fouten in processen gaat nu nog makkelijker dankzij de 180° draaibare lens. Dankzij een geïntegreerde viewfinder en een haarscherp 4″ LCD display kunnen er scherpe beelden worden vastgelegd zelfs in de meest heldere en uitdagende lichtomstandigheden. Deze camera wordt standaard geleverd met een 24° lens en indien gewenst is er ook een 6° lens beschikbaar voor nauwkeurige temperatuurmetingen van kleine targets van grotere afstanden. De T840 meet verder temperaturen tot 2000° C met een nauwkeurigheid van ±2°C.

disponible sur demande
laissez vos coordonnées et un spécialiste vous contactera
Téléchargements
Datasheet T800 serie

Description

T800 serie warmtebeeldcamera's voor de industrie

De FLIR T800 serie warmtebeeldcamera’s zijn ontwikkeld voor de ondersteuning van geavanceerde thermografen en IR service consultants werkzaam onder andere in de energieopwekking, elektriciteitsdistributie en productie-industrieën. De focus ligt hierbij voornamelijk op de resolutie, de snelheid en de ergonomie zodat gebruikers in allerlei omstandigheden nauwkeurig hotspots kunnen bepalen en het tijdig opsporen van potentiële problemen verder wordt vergemakkelijkt. Het onderscheid in de T800 serie wordt gemaakt in de resolutie; de T840 heeft een resolutie van 464 x 348 pixels en de T865 heeft een resolutie van 640 x 480 pixels.

Haal het meeste uit een werkdag dankzij deze handige features van de T840

Met de 180° draaibare lens maak je gemakkelijk beelden boven je hoofd, op de grond of op lastig bereikbare plaatsen zonder een oncomfortabele houding aan te nemen. Dankzij het haarscherpe 4″ LCD display met ultra contrast en een geïntegreerde viewfinder worden beelden zeer scherp afgebeeld, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. De toonaangevende beeldscherpte wordt verder verbeterd met behulp van FLIR Vision Processing ™, MSX®, UltraMax® en een gepatenteerde adaptieve filtering. De T840 zorgt daarnaast voor een uiterst nauwkeurige meting dankzij de lasergestuurde autofocus, de 1-Touch Level/Span en door de zeer hoge nauwkeurigheid. Met FLIR Thermal Studios Pro kunnen bovendien gemakkelijk inspectie routes worden ontwikkeld voor een meer gestroomlijnde workflow.

Informations complémentaires

Fréquence des images

30 Hz

Longueur d'onde

7,5 - 14 µm

Précision

± 2℃

Résolution

464 x 348

Série

T500

Plage de température

-20°C tot 120°C, 0°C tot 650°C, 300°C tot 2000°C

Sensibilité thermique

<40 mK

Application

Usage général

Type

Caméra thermique

Alimentation

Batterie Li-ion