SPECTRO-1-20-UVC-DIL

2.035,00 hors TVA

Le SPECTRO-1-20-UVC-DIL est un détecteur de contraste de Sensor Instruments avec une optique diffuse intégrée en combinaison avec une source de lumière LED UVC et une plage de mesure de 10 mm à 40 mm. Le détecteur de contraste possède 2 entrées numériques, 2 sorties numériques et 1 sortie analogique, une interface RS232 et dispose d'un système de refroidissement intégré.

UGS : 240-0352 Catégories : ,

Dit product is niet op voorraad. Neem voor een alternatief contact op met onze specialisten op +31 (0)416 378 239

Téléchargements
Datasheet

La description

De SPECTRO-1 serie bestaan uit een groot aanbod aan contrast sensoren met verschillende optieken, spotverhoudingen en montagehoogtes afhankelijk van de wensen en eisen in de applicaties.

De SPECTRO-1-20-UVC-DIL werkt met een diffuus optiek. Het probleem bij veel kleursensoren is dat de kleuren van oppervlaktes met een structuur niet altijd betrouwbaar te meten zijn door een fluctuerende glansgraad. De kleur van producten met een glanzende oppervlakte worden dan intensiever of juist minder intensief herkend. De oplossing is het gebruiken van een SPECTRO sensor met een DIL optiek. Door de diffuse verlichting wordt de glans van de oppervlakte significant verminderd. Het resultaat is dat zelfs bij structurele afstandsfluctuaties een betrouwbare meting wordt gerealiseerd en bovendien de kleinste kleurverschillen worden herkend.

Een voorbeeld is het meten van de mate van rijpheid van bloemen in de tuinbouw, waarbij de bloemen verschillende kleurovergangen maar ook oppervlaktes hebben met structurele veranderingen.

Bovendien heeft de sensor een UV lichtbron, waardoor het mogelijk wordt om oppervlaktes te controleren die in gewoon licht niet zichtbaar zijn (dus transparante objecten die alleen oplichten door UV licht).

 

Informations complémentaires

Classe de protection

,

Interface

RS232

Caractéristiques

Ingebouwde koeler

Matériau

Aluminium

Portée

10 – 40 mm

Optique

Diffuse

Fréquence de commutation

60 kHz

Ratio spot

10 mm at 15 mm, 20 mm at 40 mm

Type

Capteur de contraste

Sortie

0 – 10 V, 4 – 20 mA, NC, NO, NPN, PNP

Aantal uitgangen

3

Alimentation

24 Vdc

Vous aimerez peut-être aussi…