toebehoren en signaaltechniek

Les accessoires contribuent à la robustesse et à la fiabilité de la solution. Pensez aux bons câbles de connexion, aux matériaux de montage et aux boîtiers spéciaux.

 • Signaaltechniek

  Signaaltechniek

  De signaaltechniek omvat een breed assortiment aan optische en akoestische signalering oplossingen. De oplossingen bieden bescherming en begeleiding bij allerlei applicaties in de meest uitdagende omgevingsomstandigheden. Het assortiment van Sensor Partners maakt een onderscheid tussen akoestische claxons en sirenes, optische signaal,- en indicatielampen, een combinatie van optische-akoestische signalen en signaaltorens.
 • Câbles de connexion

  Câbles de connexion

  Sensor Partners biedt een ruim assortiment van aansluitkabels. In ons assortiment zitten onder andere PVC of PUR aansluitkabels, in verschillende lengtes en uitvoeringen. De aansluitkabels zijn standaard uitgerust met IP67 of IP69K bescherming. Lees hier het artikel: "Alles wat je moet weten over kabels"
 • Boîtiers

  Boîtiers

  Afhankelijk van de omgeving waarin sensoren worden gebruikt, kunnen additionele behuizingen noodzakelijk zijn. Denk aan applicaties in de buitenlucht of in explosie gevaarlijke omgevingen.
 • La protection

  La protection

  In sommige applicaties kan bescherming noodzakelijk zijn. Deze bescherming kan dan zijn om sensoren te beschermen tegen bijvoorbeeld hoge- of lage temperaturen of extreme vervuiling. Denk hierbij aan luchtafblaas-accessoires, water- of luchtgekoelde behuizingen of light protectors.
 • Bundle plus étroit

  Bundle plus étroit

  Met bundelversmallers versmal je de ultrasone geluidskegels van de microsonic ultrasoon sensoren 'mechanisch'. Dit stelt de gebruiker in staat om de sensoren door smalle openingen of -schachten te laten detecteren of meten.
 • Contrôleurs

  Contrôleurs

  Controllers om de industriële automatisering naar je eigen hand te zetten. Van het parametriseren van instellingen tot het configureren van de schakeluitgang. Controllers bieden de mogelijkheid om na installatie en configuratie je toepassing te monitoren.
 • Convertisseurs

  Convertisseurs

  Optische geïsoleerde convertors ten behoeve van het converteren van diverse industriële interfaces, zoals USB, Ethernet, Profibus, RS232, RS433 of RS485.
 • Maîtres IO-Link

  Maîtres IO-Link

  IO-Link veldsysteem ten behoeve van het aansluiten van sensoren met IO-Link. IO-Link masters zijn geschikt voor de overdracht van zowel machine-, proces-, als ook diagnosegegevens. Met geïntegreerde veldbus-interface Profinet en/of EthernetIP.
 • Supports de montage

  Supports de montage

  Een nauwkeurige en betrouwbare meting of detectie vereist een stevige montage van de sensoren en moet tevens bestand zijn tegen invloeden uit de omgeving.
 • Réflecteurs

  Réflecteurs

  De optische triplet reflectoren zijn beschikbaar in diverse afmetingen. De reflectoren voor ultrasone sensoren buigen het signaal 90 graden om een haakse detectie te bewerkstelligen.
 • Relais

  Relais

  Op zoek naar een relais? Hieronder vind je een selectie aan relais die compatibel zijn met ondersteunde sensoren. De relais zorgen ervoor dat bepaalde schakelfunctionaliteiten (beter) ingesteld kunnen worden. Meer te weten komen over relais? Lees verder.
 • Alimentations

  Alimentations

  Compacte en industriële voedingen met hoge vermogensreserves en lage warmteafgifte. Specifiek voor het gebruik van bepaalde sensor series of voor algemeen gebruik in een schakelkast.
toebehoren en signaaltechniek

Les accessoires contribuent à la robustesse et à la fiabilité de la solution. Pensez aux bons câbles de connexion, aux matériaux de montage et aux boîtiers spéciaux.