Menno Reijnders benoemd als nieuwe Managing Director van Sensor Beheer B.V.

Per 10 mei 2022 is Menno Reijnders aangesteld als nieuwe Managing Director van Sensor Beheer B.V. In deze rol is Menno verantwoordelijk voor de algehele prestaties van Sensor Beheer B.V., ook Sensor Groep genoemd. Hieronder vallen Sensor Partners BV, Sensor Partners BVBA, Sensor BV en Vision Partners. Hij volgt Dhr. Giezenberg op, de oprichter van Sensor Partners BV.

Menno Reijnders is sinds 2018 in dienst van Sensor Partners als Business Unit Manager, waarbij hij zich focuste op de prestaties en omzetgroei, wat met succes gelukt is. Hiermee heeft Menno in de afgelopen jaren bewezen de vaardigheden en de expertise te hebben om complexe projecten en groei te kunnen realiseren.

Menno Reijnders over zijn nieuwe aanstelling: “Ik voel me vereerd de rol van Managing Director van Sensor Groep op me te nemen. Als opvolger wil ik verder bouwen aan het succes van de Sensor Groep, om deze verder te laten groeien. Daarbij staat de passie centraal voor techniek en toegevoegde waarde bieden aan onze klanten.”

Dhr. Giezenberg heeft 30 jaar geleden Sensor Partners BV opgezet en het gemaakt tot wat het nu is; een toonaangevende leverancier in sensoren voor industriële automatisering. In de jaren heeft hij Sensor Partners uitgebreid met Sensor Partners BVBA, Sensor BV en Vision Partners en de Sensor Groep gevormd. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven en in 2019 is Sensor Groep onderdeel geworden van Indutrade Benelux BV. Wij willen hierbij Hans bedanken voor al zijn toewijding, inzet en passie.

Over Sensor Groep

Onder de Sensor Groep vallen de bedrijven Sensor Partners, Sensor Partners BVBA, Sensor BV en Vision Partners. Door de sterke samenwerking kenmerken de bedrijven zich op het gebied van synergie, efficiëntie en doelmatigheid. De bedrijven hebben ieder een eigen kernactiviteit, maar allemaal hetzelfde doel: de klant voorzien van een passend product, welke een bijdrage levert aan de verbetering van applicaties, het verhogen van de productkwaliteit en het vroegtijdig detecteren van afwijkingen in processen.

Gerelateerde producten