Hotron

Hotron is een Japanse ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige sensoren, safety devices en schakelaars voor de geautomatiseerde toegangsindustrie. Het bedrijf is in 1968 en is inmiddels marktleider.Het merk Hotron is terug te zien in de toegangstechniek in toepassingen zoals de beveiliging en automatisering van schuifdeuren, zwaaideuren en industriële deuren. Daarnaast voorziet het bedrijf ook in deurschakelaars toegang te verlenen met hierin de keuze uit een variant om dit contactloos te doen.

Innovatie door kennis

Hotron streeft innovatie door het toepassen van nieuwe kennis. Het merk beschikt over innovatieve oplossingen in de volgende technologieën: microgolven, ultrasoon en infrarood.

Veiligheid in ontwerp

Als het gaat om veiligheid is het niet alleen een noodzaak voor Hotron om hieraan te voldoen maar ook een streven. Het ontwerp van de verschillende technologieën is gericht op schade aan mens en goed voorkomen en in het slechtste geval beperken.

Betrouwbaarheid door kwaliteit

Een veilig product is een betrouwbaar product. Echter, hiervoor is kwaliteit nodig. Bij Hotron is dit terug te zien van materiaalkeuze tot functionaliteit. Iedere sensor, schakelaar of safety device is geschikt voor gebruik in de beoogde doelmarkten. Denk aan een waterbestendigheid voor gebruik in medische voorzieningen of een speciale functionaliteit voor gebruik in druk bezochte gebieden.

Hotron logo

Meer weten over Hotron?

Contactverzoek

Hoe wilt u dat wij contact opnemen?