microsonic

Al sinds 1990 focust het bedrijf zich op de ontwikkeling, productie en innovatie van ultrasoon sensoren voor de industriële automatisering. Het voortdurend groeiende productpakket bewijst de innovatieve kracht van microsonic. Hierbij is de hoogst mogelijke productkwaliteit ook een prioriteit. Daarmee zijn ze dé specialist op het gebied van ultrasoon sensoren.

Missie

Als een wereldwijde uitdaging kan worden opgelost met ultrasoon geluid, zal microsonic de sensor ontwikkelen en maken.

Visie

Wereldwijd de meest gewilde ultrasoon sensoren specialist zijn.

Waarom ultrasoon?

Ultrasoon geluid kan niet alleen veel nieuwe oplossingen genereren voor uitdagingen in de industriële automatisering, maar ook processen eenvoudiger, efficiënter en duurzamer maken.

Hoe blijft microsonic de expert op ultrasoon sensoren?

Als specialisten van ultrasoon sensoren, zet microsonic zich compleet in voor vraagstukken op dit gebied. Zo heroverwegen en  evalueren ze elke taak opnieuw, om zo de limieten op te zoeken van wat mogelijk is. Hiermee garanderen ze een hoog niveau van expertise en ervaring op het gebied van ultrasoon sensoren.

Wat kan microsonic?

Als ontwikkelaar en fabrikant hebben ze de mogelijkheid unieke oplossingen te bieden. Daarom geven de ultrasoon sensoren van microsonic betrouwbare metingen, zelfs onder extreme omstandigheden en gaan de sensoren lang mee. Daarnaast zijn de sensoren klaar voor Industry 4.0.

Meer weten over microsonic?

Contactverzoek

Hoe wilt u dat wij contact opnemen?