Uw specialist in
sensoren

onze specialisten helpen graag

Tagtec

Bewaak kwaliteit en veiligheid van plastic gerecyclede producten

microsonic

ultrasone afstandssensoren zijn in oneindig veel industriële applicaties in te zetten

UITGELICHT PRODUCT

ZLP2 - Industriële laserprojector

High-performance laserprojector in de lijn ZLP van Z-Laser. De ZLP2 is beschikbaar met een 7 mW en/of 14mW laser en met rood, groen en/of gele laser. De laserprojector heeft een openingshoek van 80° of 60°.

Sensor specialisten

Sensor Partners BV is al 30 jaar dé specialist in contactloos meten. Sensor Partners BV levert met name contactloze sensoren en thermografische producten waarmee onze klanten beter kunnen detecteren, bewaken, meten en positioneren. Onze producten dragen bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van geautomatiseerde (industriële) processen.

Sensor Partners werkt uitsluitend samen met A-kwaliteit leveranciers zoals: Z-Laser, Microsonic, Telco Sensors, Haake Technik, Micro Detectors, FLIR, Hikvision en Sensor Instruments. Samen met onze partners werken wij voor de meest vooraanstaande nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven.

Uitgelicht uit onze kennisbank

Sensoren en ATEX zones

Meer informatie over sensoren?

roeland-van-meijl.jpg
Roeland van Meijl

Onze medewerkers staan in de startblokken om je te voorzien van het beste advies. Vul het contactformulier in en omschrijf je gewenste toepassing zo gedetailleerd mogelijk! Onze experts gaan meteen aan de slag.