Thermografie

camera's | service | trainingen

Handheld thermografie

De kracht van thermografie in de palm van je hand

Fixed thermografie

Zeer geschikt voor automatisering en beveiliging op vaste locaties

Gasdetectie

Detecteer gassen contactloos op veilige afstaand

Thermografische Drones

De mogelijkheden van thermografische beelden vanuit de lucht

Thermografie specialisten

Meer dan alleen een de thermografische camera. Onze specialisten helpen je graag met de keuze voor de juiste thermografische camera.
Naast de levering van de juiste thermografische camera kun je bij ons terecht voor thermografische trainigen, onderhoud kalibratie.

Uitgelicht

Thermografie trainingen

Haal alles uit uw thermografische camera

Van basistraining voor beginners tot ITC gecertificeerde thermografische trainingen

Thermografie toepassingen

Waarvoor zijn thermografische camera’s geschikt? We hebben een aantal toepassingen op e een rij gezet. Staat uw toepassing met thermografische camera’s er niet bij? Neem contact op met onze adviseur voor de mogelijkheden.

De FLIR GF77 is een compacte ongekoelde gasdetectiecamera die geschikt is voor het in real-time opsporen en visualiseren van tientallen gassen bij o.a. energiebedrijven, olie- en aardgasactiviteiten, chemische/productiefaciliteiten, de voedingsmiddelenindustrie en de agricultuur.
De DJI Mavic 2 Enterprise Advanced is een compacte drone met een geïntegreerde warmtebeeldcamera geschikt voor het visualiseren van grote gebieden bij branduitbraken in bossen en steden.
Een industriële akoestische beeldcamera van FLIR, werkend op basis van ultrasone geluiden, is geschikt voor het in real-time visualiseren van potentiële lekkages in persluchtsystemen.

UITGELICHT PRODUCT

FLIR T1020

High performance Teledyne FLIR warmtebeeldcamera. Uitgerust met een HD infrarood chip met maar liefst 1024 x 768 infrarode pixels en een temperatuurbereik van -40° to +2000°C.

DE VISIE VAN

Ron van Sambeek

"De wereld van thermografie vind ik fascinerend. Ik help met mijn ervaring en een luisterend oor graag klanten aan de juiste warmtebeeldcamera voor hun toepassing. Daarnaast zoek ik altijd naar nieuwe innovatieve thermografie oplossingen."

KENNIS

WAT IS THERMOGRAFIE

Thermografie is een contactloze meetmethode waarbij men de temperatuur van objecten in kaart brengt. Metingen worden gedaan met  een thermografische camera, ook wel warmtebeeldcamera’s genoemd. De voornaamste toepassingsgebieden zijn industrie, elektrotechniek en gebouwen. Sensor Partners BV heeft naast een breed scala aan producten de ervaring en kennis om je te voorzien van goed advies.

WIST JE DAT

TRAININGEN & SERVICE

Sensor Partners is niet enkel een distributeur van de thermografische merken. Naast het leveren van thermografische camera’s en toebehoren kun je ook thermografische trainingen (ITC) volgen om het beste uit je nieuwe camera te halen. Camera een tijdje in gebruik? Met een servicebeurt is hij weer klaar om betrouwbare metingen uit te voeren.

Meer informatie over thermografie?

Ron van Sambeek

Vragen over een thermografische camera. Ron helpt je graag bij het maken van de meest geschikte keuze. Ron is de thermografie specialist.