Handheld thermografie

Handheld warmtebeeldcamera’s zorgen met één druk op de knop voor haarfijne thermografische beelden tijdens al uw dagelijkse inspecties.

Handheld thermografie camera’s, ook wel point & shoot thermografie camera’s genoemd, van Teledyne FLIR zijn eenvoudige en betaalbare thermografie camera’s die uitstekende basis functionaliteiten hebben. Het maken van een thermische foto gaat met één druk op de knop. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en goed inzetbaar bij snelle thermografie inspecties.

Stroomlijn uw dagelijkse werkzaamheden

Het dagelijks inspecteren van thermische problemen bij gebouwen, elektriciteitsnetwerken, olie- en aardgasactiviteiten, etc. resulteert in minder downtime, kostenbesparing en het creëert een veilige werkomgeving.

Uitgelicht product

FLIR T1020

De FLIR T1020 is een high-performance handheld warmtebeeldcamera ontwikkeld om te fungeren als het ultieme instrument om jouw dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen. 

MSX®-functionaliteiten voor haarscherpe warmtebeelden

Met de MSX®-warmtebeelden worden potentiële problemen haarscherp in beeld gebracht; van energieverlies tot vochtindringing, constructiefouten en oververhitting van elektrische en mechanische apparatuur.

Uitgelicht product

FLIR E5xt WiFi

De E5xt WiFi is een compacte warmtebeeldcamera van FLIR geschikt als hulpmiddel voor het visualiseren van elektrische, mechanische en bouw vraagstukken. Dankzij de 160 x 120 pixel resolutie en de MSX®-functionaliteiten worden beelden zeer scherp en gedetailleerd weergegeven.

Uitgelicht merk

TELEDYNE FLIR

Teledyne FLIR is de wereldwijde marktleider in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermische infraroodcamerasystemen. FLIR is een pionier op het vlak van commerciële infraroodcamera’s en levert al 50 jaar thermografische camera’s voor toepassingen in de gebouwensector, industrie en O&O toepassingen. Van preventief onderhoud,  niet-destructief testen, O&O, medische wetenschap, temperatuurmeting en thermisch testen tot bewaking, veiligheid en productieprocescontrole. Teledyne FLIR biedt het grootste aanbod aan infraroodcamera’s voor beginners tot professionals. Onder de Teledyne FLIR GF series voeren ze een brede range thermografische camera’s geschikt voor gasdetectie.

Handheld thermografie toepassingen

Handheld warmtebeeldcamera’s zijn geschikt voor verschillende toepassingen en werkgebieden. Staat uw toepassing met handheld camera’s er niet bij? Neem contact op met onze adviseur voor de mogelijkheden.

Een industriële akoestische beeldcamera van FLIR, werkend op basis van ultrasone geluiden, is geschikt voor het in real-time visualiseren van potentiële lekkages in persluchtsystemen.

Handheld thermografie kennisbank

Meer weten over de handheld camera’s of eventueel op zoek naar een andere warmtebeeldcamera? Het kennisbankartikel over de verschillende soorten infrarode camera’s geeft mogelijk antwoord op je vraag. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met onze adviseur voor de mogelijkheden. 

No data was found

Meer informatie over Handheld thermografie?

Ron van Sambeek

Vragen over een thermografische camera. Ron helpt je graag bij het maken van de meest geschikte keuze. Ron is de thermografie specialist.