Drones

De drones met ingebouwde warmtebeeldcamera’s maken het mogelijk om op een veilige en betrouwbare wijze een omgeving of gebied 24/7 te monitoren op potentiele thermische problemen

Drones met ingebouwde FLIR warmtebeeldcamera’s zijn geschikt om snel en gemakkelijk grote gebieden te visualiseren. De drones in het assortiment van Sensor Partners zijn inclusief FLIR warmtebeeldcamera’s, gimbal en remote. Uniek is de volledige bediening van de FLIR warmtebeeldcamera vanaf de grond voor o.a. het wisselen van kleurpallet, temperatuurmeting en isotherm functies.

Inspecteer grote gebieden met een thermografische drone

Snel en gemakkelijk (grote) gebieden visualiseren in situaties waar dagelijkse inspecties lastig handmatig uit te voeren zijn door mensen

Uitgelicht product

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

De DJI Mavic 2 Enterprise Advanced is een geavanceerde drone met een ingebouwde warmtebeeldcamera geschikt om snel grote gebieden te visualiseren voor efficiëntere dagelijkse inspecties.

Visualiseer potentiële gaslekkages

Onbemande of moeilijk te bereiken omgevingen zijn veilig en betrouwbaar te visualiseren op zoek naar gassen met behulp van radiometrische drone camera’s.

Uitgelicht product

FLIR GIS-320

De FLIR GIS-320 is een radiometrische drone camera en is geschikt om potentiele gaslekkages te visualiseren bij onbemande antennesystemen, onbemande grondvoertuigen en mobiele platforms.

Drone toepassingen

Drones zijn geschikt voor gebruik in verschillende toepassingen en werkgebieden. Staat uw toepassing met drones er niet bij? Neem contact op met onze adviseur voor de mogelijkheden.

De DJI Mavic 2 Enterprise Advanced is een compacte drone met een geïntegreerde warmtebeeldcamera geschikt voor het visualiseren van grote gebieden bij branduitbraken in bossen en steden.

Thermografie Drones kennisbank

Meer weten over de drones of eventueel op zoek naar een andere warmtebeeldcamera? Het kennisbankartikel over de verschillende soorten infrarode camera’s geeft mogelijk antwoord op je vraag. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met onze adviseur voor de mogelijkheden.

Infrarode straling is met het blote oog niet waar te nemen. Echter met behulp van warmtebeeldcamera’s wordt het mogelijk om de onzichtbare straling zichtbaar te maken in applicaties met gassen, broeidetectie, 24/7 controles, etc.
Uitgelicht merk

TELEDYNE FLIR

Teledyne FLIR is de wereldwijde marktleider in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermische infraroodcamerasystemen. FLIR is een pionier op het vlak van commerciële infraroodcamera’s en levert al 50 jaar thermografische camera’s voor toepassingen in de gebouwensector, industrie en O&O toepassingen. Van preventief onderhoud,  niet-destructief testen, O&O, medische wetenschap, temperatuurmeting en thermisch testen tot bewaking, veiligheid en productieprocescontrole. Teledyne FLIR biedt het grootste aanbod aan infraroodcamera’s voor beginners tot professionals. Onder de Teledyne FLIR GF series voeren ze een brede range thermografische camera’s geschikt voor gasdetectie.

Meer informatie over Thermografie in combinatie met Drones?

Ron van Sambeek

Vragen over een thermografische camera. Ron helpt je graag bij het maken van de meest geschikte keuze. Ron is de thermografie specialist.