liften toegangstechniek

Toegangstechniek

Sensor Partners heeft een ruim assortiment sensoren speciaal voor de toegangstechniek. Onze sensoren kenmerken zich door de industriële kwaliteit en betrouwbaarheid. De sensoren worden onder andere ingezet bij liften, poorten, industriële deuren en slagbomen en roltrappen.

Doorgang regelen met kentekenherkenning

Kentekenherkenning wordt ingezet op het moment dat er beperkte toegang mag worden verleend aan een voertuig, zoals bij privégarages van een bedrijf. Ook kan het gebruikt worden ter observatie of beveiliging op het moment dat ieder passerend voertuig toegang verleend wordt tot een gebouw of terrrein.

Lees verder »

Beveiliging dierenverblijven

De HST trapped key interlock systemen van Haake worden gebruikt om op een veilige wijze toegang te verkrijgen tot gevaarlijke omgevingen in de dierenverblijven. Zo kunnen medewerkers altijd veilig hun werk uitvoeren en hoeven bezoekers niks te vrezen voor loslopende dieren.

Lees verder »

Beveiliging draaideuren

Met de veiligheidslijsten van Haake ben je in staat om draaideuren en tourniquets te beveiligen. Ieder contact van een lichaamsdeel of object met de deuren zorgt ervoor dat deze onmiddelijk stopt om schade en letsel te voorkomen.

Lees verder »

Beveiliging hangaar deuren en theaterpodia

Met de veiligheidsbumpers van Haake ben je in staat om grote installaties, zoals hangaar deuren en theaterpodia te beveiligen. Ieder contact met een lichaamsdeel, object of voertuig kan tijdig gedetecteerd worden waarna de deur per direct en automatisch stopt.

Lees verder »

Liften

Met speciaal ontworpen lichtschermen van Telco Sensors is het mogelijk om liften te beveiligen tegen iedere vorm van contact met personen, objecten en dieren. Met radar sensoren ben je zelfs in staat om beweging in de omgeving van liften te detecteren om vervolgens de deuren te openen.

Lees verder »

Voertuigdetectie op parkeerplaats

Met ultrasoon sensoren of radar sensoren is het mogelijk om voertuigen te detecteren om aan te geven of een parkeervak vol of leeg is in een garage. Dit wordt doorgegeven aan het centrale systeem die vervolgens aangeven hoeveel plekken er nog vrij zijn in de garage. Hierdoor ontstaat er een

Lees verder »

Voertuigdetectie bij slagbomen

Er is een ruim assortiment aan sensor oplossingen beschikbaar voor het veilig en efficiënt detecteren van voertuigen bij slagbomen zoals bij pretparken, tolwegen, bedrijfspanden, parkeergarages, etc.

Lees verder »

Persoonsdetectie bij toegangspoortjes

Met fotocellen of lichtschermen van Telco Sensors is het mogelijk om personen met eventueel kinderwagen, fiets of andere objecten veilig te detecteren bij het passeren van toegangspoortjes in gebouwen, trein- en metrostations of in pretparken en dierentuinen.

Lees verder »
Speeddeuren en overheaddeuren

Snelloopdeuren & Overheaddeuren

Snelloopdeuren & Overheaddeuren worden betrouwbaar beveiligd met de ruime keuze aan sensor oplossingen uit ons assortiment. Bij aankomst worden voertuigen gedetecteerd voor een juiste positionering en personen en objecten worden gedetecteerd tijdens het in-en uitladen van goederen om contact met de deuren te voorkomen.

Lees verder »

Roltrappen (radar)

De SpaceMotion radar sensoren van Telco Sensors zijn geschikt voor het detecteren van beweging rondom roltrappen. Alleen op het moment dat een persoon of object de roltrap nadert zal de roltrap worden ingeschakeld na detectie van de sensor om zo stroom te besparen.

Lees verder »