Transport

De sensoren van Sensor Partners lenen zich uitstekend voor diverse applicaties in de transportindustrie. Voorbeelden van applicaties in de transport industrie zijn de botsbeveiliging, observeren en controleren van (spoor)wegen, temperatuurmetingen bij het asfalteren van wegen, de positionering van geautomatiseerde magazijnvoertuigen, enz. Deze sensoren worden blootgesteld aan industriële factoren in de omgeving zoals vervuiling en stofophoping. In buitenapplicaties hebben de sensoren daarnaast te maken met allerlei weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, wind, ijzel, enz. De sensoren uit ons assortiment zijn in staat zich te weren tegen al deze uitdagende omstandigheden en leveren daarmee een nauwkeurige en betrouwbare oplossing voor al uw transport applicaties.

Telco Sensors - zender- en otvangerfotocellen in achtbaan en pretparken, waterbestendig en robuust

Sensoren in achtbanen

De stevige en waterbestendige RVS behuizing van de SM9000 fotocellen zijn geschikt om ingezet te worden als sensoren in achtbanen en andere attracties waarin deze blootgesteld worden aan uitdagende omstandigheden.

Lees verder »

Wisseldetectie op spoorrails

Met een industriële afstandslaser is het mogelijk om een betrouwbare afstandsmeting te doen in de richting van een naderende wissel op de spoorrails. Hiermee kunnen meettreinen en proefrtreinen nauwkeurig het spoor observeren en controleren.

Lees verder »

Detecteren in het openbaar vervoer

In het openbaar vervoer zoals in bussen en treinen kunnen in de (schuif) deuren lichtschermen worden geïnstalleerd die daarmee volledige en betrouwbare bescherming bieden aan personen, objecten end dieren bij de in-en uitstapfase.

Lees verder »