Krattenwasinstallatie

De SM9000 serie fotocellen zijn in staat om kratten in een krattenwasinstallatie tijdens het schoonmaakproces te detecteren ondanks de uitdagende omstandigheden zoals de grote hoeveelheden aan zeep en water.
Krattenwasbaaninstallatie

Uitdagende omgeving tijdens het schoonmaken van een krattenwasinstallatie

Schoonmaakprocessen vormen een grote uitdaging voor sensoren om betrouwbaar te kunnen functioneren. Tijdens het schoonmaken van een krattenwasinstallatie kan water en zeep alle kanten op spatten. Bovendien kan hete stoom leiden tot een mistige omgeving. Dit maakt het voor de meeste sensoren nagenoeg onmogelijk om de kratten in de krattenwasinstallatie te detecteren. De SM9000 serie van Telco Sensors is hiervoor de oplossing!

Betrouwbare fotocellen met een IP69K beschermingsklasse

De SM9000 serie zijn zender- en ontvangerfotocellen die tegenover elkaar worden geplaatst aan weerszijden van de transportband. Door de IP69K beschermingsklasse is de sensor weerbaar tegen alle uitdagende condities die zich voordoen op de krattenwasbaan. Het uitgezonden licht van de sensoren uit de SM9000 serie zijn in staat om dwars door obstructies zoals mist en heen te kijken. Er kan daarnaast nog een verdere keuze gemaakt worden in het meetbereik (20 m. of 70 m.) en de digitale uitgang van de sensor.

https://www.youtube.com/watch?v=98ata17joL8
Menno Reijnders

Onze specialisten helpen u graag!

Persoonlijk advies over Krattenwasinstallatie?

Weet u niet zeker of dit product geschikt is voor uw doel? Heeft u toch nog een vraag? Onze specialisten helpen u graag verder.

Telefoon (werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Stel direct uw vraag