Niveaumetingen van poeder voor medicijnen

De SS02 serie zijn lichtschermen van Telco Sensors die in staat zijn om het niveau te meten van poeder in een stacking area om het productieproces van medicijnen zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen.
Niveaumeting van poeder in de farmacie

Nauwkeurigheid is van essentieel belang tijdens productieproces van medicijnen

Tijdens het productieproces van medicijnen is het van groot belang dat alle productiestappen nauwkeurig worden uitgevoerd. Tijdens de productie worden niveaumetingen van het poeder gedaan zodat de nauwkeurigheid maximaal blijft.

Het niveau van poeder betrouwbaar monitoren met lichtschermen

Door gebruik te maken van de SS02 serie lichtschermen kan gedetecteerd worden wat het niveau van de poeder is in de stacking area. Echter kan er ophoping van poeder ontstaan als gevolg van het gewicht van de poeder en de statische elektriciteit die gegenereerd wordt tijdens het proces. Dit kan leiden tot afwijkende niveaumetingen. Met behulp van specifieke functies ingebouwd in het lichtscherm wordt het achtergebleven poeder gelost uit de stacking area. Hierdoor kunnen de lichtschermen de meest betrouwbare niveaumetingen doen.

Menno Reijnders

Onze specialisten helpen u graag!

Persoonlijk advies over Niveaumetingen van poeder voor medicijnen?

Weet u niet zeker of dit product geschikt is voor uw doel? Heeft u toch nog een vraag? Onze specialisten helpen u graag verder.

Telefoon (werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Stel direct uw vraag