Papier- en pulpverwerking

De SS02 serie zijn lichtschermen die ervoor kunnen zorgen dat het papier of pulp tijdens het verwerkingsproces in het midden van het baanverloop blijft liggen. Om scheuren te detecteren in het papier, is de SM 6000 serie een geschikte oplossing.

Papier- en pulpverwerking baanverloop en scheuren/breuken detectie

Baanverloop en scheuren/breuken detecteren in zwaar vervuilde omgevingen

In de Papier- en pulpverwerking wordt er gewerkt in zwaar vervuilde omgevingen en dit vormt een groot probleem voor veel fotocellen (en lichtschermen) om betrouwbaar het baanverloop en scheuren/breuken te detecteren. De fotocellen en de lichtschermen van Telco Sensors zijn niet vatbaar voor dit probleem, omdat ze door de dikke en harde vervuiling heen betrouwbaar kunnen detecteren.

Flexibel verloop van papierverwerkingsproces met fotocellen en lichtschermen

Om het hele papierverwerkingsproces flexibel te laten lopen kunnen lichtschermen zoals de SS02 serie ervoor zorgen dat het papier in het midden van het baanverloop blijven liggen. Wanneer gedetecteerd moet worden of er scheuren zitten in het papier, is de SM 6000 een geschikte oplossing.

Gerelateerde productcategorieën

Gerelateerde producten

SMT 6000 SG 5
SMR 6202 TP 5
SS02 serie

Meer weten over Papier- en pulpverwerking

Onze medewerkers staan in de startblokken om je te voorzien van het beste advies. Vul het contactformulier in en omschrijf je gewenste toepassing zo gedetailleerd mogelijk! Onze experts gaan meteen aan de slag.