Positionering van containers met portaalkranen

De LASE afstandslasers vormen een uitstekende oplossing om, zelfs in hevige weersomstandigheden, de containers te positioneren ten opzichte van de portaalkranen.

Positionering-containers-met-portaalkranen

Het is van belang om posities van zeecontainers te bepalen wanneer deze moeten worden opgepakt door portaalkranen. De containers hebben diverse kleuren en het oppervlak kan vies, geroest en nat zijn. Laser afstandssensoren meten de afstand tussen de portaalkraan en container.

De nauwkeurige metingen van de Lase 1000D-T en Lase 1000D-R zijn een uitstekende oplossing en helpen met het positioneren van de container ten opzichte van de portaalkranen. Deze lasers zijn uiterst geschikt voor hevige weersomstandigheden. Daarnaast geven de lasers de mogelijkheid om te communiceren over verschillende interfaces, waardoor het proces eenvoudiger wordt en daarnaast hebben de lasers nog andere functies, zoals anti-collision.

Meer weten over Positionering van containers met portaalkranen

Onze medewerkers staan in de startblokken om je te voorzien van het beste advies. Vul het contactformulier in en omschrijf je gewenste toepassing zo gedetailleerd mogelijk! Onze experts gaan meteen aan de slag.