Temperatuurmeting droogproces van autolak

Met een temperatuursensor is het mogelijk om de temperatuur te monitoren voor het droogproces van autolak en daarmee de kwaliteit van het coatingproces te garanderen.

Autolak droog proces

Kwaliteit van het coatingproces tijdens het drogen van autolak

Bij het droogproces van autolak is de kwaliteit van het coatingproces van groot belang. Deze kwaliteit hangt af van de temperatuurcyclus bij het drogen. Contactloze temperatuursensoren zijn een geschikte oplossing doordat ze een temperatuurmeting doen voor het droogproces van autolak om zo de controle over de kwaliteit van het proces te behouden.

i-Tec mini voor een betrouwbare meting op het oppervlak van de gelakte auto’s

De i-Tec mini serie zorgt voor een precieze directe meting van de temperatuur van het oppervlak. Het resultaat is een vermindering van de mate van herbewerking en dit leidt uiteindelijk tot een efficiënter proces en minder kwaliteitsuitval. De sensor kan omgevingen aan met temperaturen tot 180 °C zonder daarvoor actief gekoeld te worden. Daarnaast verstrekt het optionele touchscreen-display real-time weergave van de gemeten temperatuur, maar ook instellingen voor emissiviteits-correctie en alarmrelais.

Gerelateerde productcategorieën

Gerelateerde producten

i-Tec Mini serie

Meer weten over Temperatuurmeting droogproces van autolak

Onze medewerkers staan in de startblokken om je te voorzien van het beste advies. Vul het contactformulier in en omschrijf je gewenste toepassing zo gedetailleerd mogelijk! Onze experts gaan meteen aan de slag.