Vluchtveiligheid in de luchtvaart 

Met obstruction lights van Werma is het mogelijk om zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden obstakels te herkennen voor piloten and daarmee de vluchtveiligheid te garanderen.
Obstruction lights vluchtveiligheid Werma

Piloten moeten in staat zijn te vliegen in iedere omstandigheid. Dat betekent dus ook in de nacht, met schemering of bij slecht zicht door regen, sneeuw en mist. Op en rondom vliegvelden, zoals op hoge gebouwen, fabrieksschoorstenen, torens, masten, etc., is het daarom verplicht om verlichting te plaatsen. Zodat piloten in iedere omstandigheid obstakels kunnen herkennen en de vluchtveiligheid kan worden gegarandeerd. Hiervoor bieden de obstruction lights van Werma oplossing.  

 Obstruction lights van Werma bij vliegvelden en hoge gebouwen

De obstruction lights van Werma bieden een betrouwbare oplossing. Zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden, zoals met regen, sneeuw en mist. De lichten zijn goedgekeurd als Type A & Type B Low-intensity obstruction light volgens het ICAO annex 14. Ze zijn beschikbaar in een kunststof IP65 behuizing of in een glazen IP68 behuizing afhankelijk van de eisen in de applicatie. Bovendien is het mogelijk om een versie met monitoring functie te kiezen en is er een keuze te maken in de voedingsspanning van de obstruction lights. 

Menno Reijnders

Onze specialisten helpen u graag!

Persoonlijk advies over Vluchtveiligheid in de luchtvaart ?

Weet u niet zeker of dit product geschikt is voor uw doel? Heeft u toch nog een vraag? Onze specialisten helpen u graag verder.

Telefoon (werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Stel direct uw vraag