Training Academy

Sensor Partners is meer dan een leverancier van sensoren en thermografie. Wilt u uw kennis over sensoren of thermografie vergroten? De Sensor Partners Training Academy biedt diverse soorten trainingen, opleidingen en cursussen aan op het gebied van thermografie en sensoren.

kennisbank

Vergroot uw technische kennis

Onze uitgebreide trainingen worden verzorgd door ervaren experts op het gebied van sensor technologie en thermografie. Ze zijn ontworpen om u te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief gebruik te maken van deze technologieën. Ontdek ons diverse aanbod van trainingsprogramma’s binnen training academy en laat ons u begeleiden op uw reis naar sensor- en thermografie-expertise. Samen zullen we de wereld van sensor technologie en thermografie verkennen en u helpen om uw kennis en carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Overzicht trainingen

placeholder-item

Introductie training thermografie

Onze introductie training thermografie behandeld in één dag de belangrijkste basis principes van thermografie. In één dag maakt u kennis met de mogelijkheden van thermografie.
placeholder-item

Sensor training

Een training in sensoren kan u helpen om uw kennis en vaardigheden op het gebied van sensoren te verbeteren. Werken u en/of uw medewerkers veel met sensoren? Vergroot de kennis binnen uw bedrijf tijdens een training over sensoren.
Menno Reijnders

Onze specialisten helpen u graag!

Persoonlijk advies over Training en opleiding?

Weet u niet zeker of dit product geschikt is voor uw doel? Heeft u toch nog een vraag? Onze specialisten helpen u graag verder.

Telefoon (werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Stel direct uw vraag