Détection des cultures dans le sol

Les écrans lumineux conviennent à la détection des cultures dans des environnements humides et contaminés, par exemple sur les machines agricoles, afin de s'assurer qu'une culture est effectivement placée dans chaque trou.
Détection des cultures dans le sol

Aanwezigheid van gewassen controleren voor dat ze gepland worden

In de landbouw is het van belang dat alle beschikbare grond maximaal benut wordt. Daarom is het noodzakelijk om te weten of er zich gewassen in de grond bevinden. Er wordt een detectie van gewassen in de grond gedaan om de efficiëntie te verhogen van de geautomatiseerde gewasplanter. Doordat je er nu zeker van kan zijn dat er in ieder gat ook daadwerkelijk een gewas is geplaatst.

Lichtschermen worden aan weerszijden van de voergoot geplaatst voor betrouwbare detectie van gewassen

Hiervoor worden lichtschermen gebruikt. De lichtschermen worden geplaatst aan weerzijden van de voergoot, zodat ieder gewas dat voorbijkomt wordt gedetecteerd. Als er geen gewas wordt gedetecteerd kan de gewasplanter er alsnog een gewas plaatsen.

Les SS01 lichtschermen van Telco Sensors zijn uitermate geschikt voor de natte en vuile omgevingen waar de machines in moeten werken. Dit komt door de IP67 beschermingsklasse, waardoor deze sensoren water en stof bestendig zijn. De foutieve uitlijning en ophoping van vuil wordt gecompenseerd doordat de lichtlijst zichzelf aanpast aan de sterkte en de lichtgevoeligheid van de omgeving. De gebruiker kan gewenst meetbereik en hoogte kiezen voor de beste aansluiting op de toepassing.

Menno Reijnders

Nos spécialistes se feront un plaisir de vous aider !

Persoonlijk advies over Detectie van gewassen in de grond?

Vous n'êtes pas sûr que ce produit soit adapté à vos besoins ? Vous avez encore une question ? Nos spécialistes se feront un plaisir de vous aider.

Numéro de téléphone (en semaine entre 8h30 et 17h)

Posez votre question directement