Bezoek Sensor Partners op de PRSE

Wij zijn op 22 & 23 juni aanwezig op de PRSE (Plastic Recycling Show Europe) in de RAI in Amsterdam. Wij zijn dan te vinden bij stand K14. Hier zullen wij oplossingen met sensoren van Sensor Instruments en Telco Sensors tentoonstellen voor uitdagingen in enkele deelprocessen binnen de plastic recycling industrie. Zo zullen onder andere de volgende producten te zien zijn:

De SPECTRO-3-0°/45°-MSM-ANA-LAB-P is een kleurmeetsysteem van Sensor Instruments die ontwikkeld is  voor het uitvoeren van kleurcontroles van samples met (gerecycled) plastic pellets/granulaat. Met als resultaat dat de kwaliteit van het (gerecycled) plastic ten allen tijden gemonitord kan worden op kleur en helderheid.

TagTec is een technologie ontwikkeld door Sensor Instruments in samenwerking met Gabriel-Chemie dat in staat is om plastic te recyclen op basis van (eerder) gebruik. Door middel van chemische markeringen (masterbatches) in het plastic ontstaat er voor ieder product een eigen DNA/code. Deze codes zijn gedurende het hele plastic recycling proces af te lezen met behulp van sensoren van Sensor Instruments.

Zo kan er uiteindelijk een onderscheid worden gemaakt in (gerecycled) plastic voor chemische middelen en plastic voor de voedingsmiddelenindustrie. Hiermee kan de kwaliteit en de veiligheid van het eindproduct worden gewaarborgd.

Met de LUMI-STAR-INLINE readers kunnen chemische markeringen in een specifiek gebied op het gerecycled plastic gedurende het productieproces afgelezen worden. Ook beschikbaar is de LUMI-STAR-MOBILE om de markeringen op de plastic eindproducten monitoren met behulp van een smartphone.

Met de LUMI-TAU-INLINE readers kan worden gemonitord of de correcte TagTec marker is gebruikt en of de juiste concentratie aan TagTec deeltjes in het gerecycled plastic is verwerkt. Ook beschikbaar is de LUMI-TAU-MOBILE om de afgelezen informatie voor de hele supply chain van gerecycled plastic te monitoren via de smartphone.

Schrijf je nu gratis in voor de PRSE en dan ontvangen we je graag 22 en 23 juni bij stand K14 in de RAI in Amsterdam!